Date companie
 
 
 
 

Năvodărenii au ieșit în stradã ca sã își susținã primarul arestat

RSS Știri
 
 
Data publicării : 19 Noiembrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : mars, primari, Navodari
 

Primarii arestați scot lumea în stradă. Este cazul edilului din Năvodari, Nicolae Matei, care a ajuns în spatele gratiilor după o presupusă tentativă de mituire a unui ofițer de poliție judiciară. Sute de năvodăreni au mărșăluit în centrul orașului pentru a-i arăta că îi sunt solidari. Oamenii spun că primarul a fost arestat pe nedrept și că merită să fie judecat în stare de libertate.

AMBIANȚÃ: "Vrem primarul înapoi!" (...) "Matei, Matei!"

VOX: "Sunt pur și simplu oripilat de atâta nedreptate. Ne-a apărat interesele, (...) a făcut într-adevãr ceva pentru noi."

VOX: "L-a arestat pe nedrept. (...) El a fãcut pentru orașul Nãvodari foarte multe. Nici un primar n-a făcut ce a fãcut el. (...) Aici este locul lui, nu acolo unde este."

VOX: "-Un astfel de protest îl ajutã cu ceva? – Da! Pentru că toatã lumea din Năvodari îl susține."

FLORIN CHELARU, viceprimar Năvodari: "Ni s-a transmis mesajul din partea lui. Acela să fim tari și să continuăm proiectele. Sã fim uniți (...) Nu suntem aici decât pentru a-i arãta că-l iubim pentru că a muncit foarte mult pentru oras. Cred că merită acest lucru."

Locuitorii din Năvodari spun cã nu vor renunța la proteste pânã când magistrații bucureșteni nu vor decide judecarea primarului în stare de libertate.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2