Date companie
 
 
 
 

Zeci de tineri ecologiști au protestat împotriva poluării

RSS Știri
 
 
Data publicării : 15 Februarie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : poluare, mars
 

Marș pentru un aer mai curat! Zeci de tineri au ieșit pe bulevardele din Capitală, pentru a-i îndemna pe bucureșteni să lase mașinile acasă și să meargă mai des pe jos, pentru a avea un aer mai curat și mai puțin poluat.

AMBIANȚĂ

VOX: „Mesajul nostru către cetățenii acestui oraș este să iasă din casă, să-și redobândească curajul de a cere lucrurile de care avem nevoie și să-și amintească că puterea este la noi, la oameni.”

Unii dintre manifestanți atrag atenția că aerul este atât de poluat în București, încât doar măștile ne mai pot salva.

VOX: 
„Doar masca ne poate salva în București din păcate pentru că poluarea este foarte mare din cauza traficului și nu numai. Din cauza gropilor de gunoi, din cauza poluatorilor companiilor care poluează, din cauza prafului care este de la firmele de construcție de la lucrările care nu sunt monitorizate.”

Tinerii prezenți la marș, precum și mai multe ONG-uri de mediu au solicitat Primăriei Municipiului București și Ministerului Mediului să ia măsuri urgente împotriva poluării.

AMBIANȚĂ« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Poluare masivă în București, în urma unor incendieri de cauciucuri ( 15 Martie 2021 )

  Poluare masivă, noaptea trecută, în București și în zonele limitrofe! Toți indicatorii de măsurare a calității aerului au arătat depășiri mult peste limita maximă admisă. În toate cartierele Capitalei, la miezul...

 • Inițiativa „Vinerea Verde”, pentru reducerea poluării ( 10 Martie 2021 )

  Ministerul Mediului a lansat inițiativa „Vinerea Verde”, prin care invită cetățenii să renunțe la autoturism în ultima zi lucrătoare a săptămânii și să folosească mijloace de transport mai puțin poluante.

 • Aer mai curat, în perioada stării de urgență ( 21 Mai 2020 )

  Mai puțină activitate umană, mai puțină poluare! În cele două luni de stare de urgență am respirat aer mai curat. O demonstrează măsurătorile din satelit realizate de compania românească Terrasigna.

 • Primăria Capitalei și primăriile de sector din București, amendate ( 7 Martie 2020 )

  Primăria Capitalei și primăriile de sector din București, amendate de inspectorii Gărzii de Mediu cu suma de 75.000 de lei. Sancțiunile au fost date pentru că nu au fost implementate corect măsurile pe care primăriile și le-au asumat în Planul Integrat de Calitate a Aerului.

 • Poluare extremă, noaptea trecută, în București și Ilfov ( 2 Martie 2020 )

  Ministrul Mediului, Costel Alexe a venit cu explicații în urma faptului că aseară, în București, s-au înregistrat niveluri record de poluare! Ministrul Mediului a explicat în această dimineață, într-o conferință de presă, că...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2