Date companie
 
 
 
 

Nevoie acută de forță de muncă în Europa

RSS Știri
 
 
Data publicării : 18 Mai 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : locuri de munca, Eures
 

Vești bune pentru cei care vor să lucreze peste hotare! Aproape 750 de posturi sunt vacante în rețeaua Eures! Cele mai multe sunt disponibile în Italia, Germania, Marea Britanie și Cehia. În Italia sunt 280 de locuri de muncă disponibile, dintre care 100 pentru infirmieri și 140 pentru de asistenți medicali, iar angajatorii din Germania oferă 174 de locuri de muncă, cele mai multe pentru șoferi.

ALEXANDRU VLĂDESCU, reporter
"Dacă aveți studii postliceale în domeniul sanitar sau sunteți pregătit să vă ocupați de persoane în vârstă, aveți șanse mari să obțineți un loc de muncă în străinătate. De asemenea, se caută lucrători în construcții, instalatori sau personal hotelier." 

În Cehia sunt disponibile 70 de locuri de muncă, dintre care 30 pentru șofer de autobuz și 20 pentru șlefuitor. În Norvegia sunt opt locuri de muncă pentru instalator de ventilație.

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă din aceste state pot afla mai multe date la unul dintre sediile ANOFM sau pe pagina electronică a rețelei EURES.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Peste 16.000 de locuri de muncă disponibile, la nivel național ( 23 Mai 2014 )

  Peste 16.000 de locuri de muncă vacante la nivel național, majoritatea fiind destinate celor cu studii medii și profesionale. Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă informează că cele mai multe posturi libere sunt în București și în județele Cluj și Prahova, unde sunt înregistrate peste 1000 de locuri de muncă. Județele cu cele mai puține locuri de muncă disponibile, sub 50, sunt Mehedinți și Bacău.

 • Români păcăliți cu locuri de muncă în Franța ( 24 Februarie 2014 )

  Păcăliți cu locuri de muncă în Franța! Mai multe persoane au plătit bani grei pentru a pleca să muncească în străinătate, dar au fost înșelați. Este cazul a trei bărbați din Harghita care au plătit câte 600 de lei în avans unor persoane care le promiteau locuri de muncă prin anunțuri postate pe internet. După ce au încasat banii, aceștia au fost de negăsit.

 • În 2012, autoritãtile au reusit sã creeze doar 120.000 de noi locuri de muncã ( 18 Mai 2013 )

  Cei 24 de ani de dupa Revolutie le-au înjumãtãtit românilor oferta de locuri de muncã. Potrivit datelor prezentate de ministrului Economiei, Varujan Vosganian, media ultimelor decenii aratã cã, anual, 160 de mii de locuri de muncã au dispãrut efectiv din economie. Într-un asemenea context, numãrul de slujbe creat totusi de autoritãti aproape cã pare inexistent.

 • Rata șomajului a scăzut, în luna martie, la 5,5% ( 20 Aprilie 2013 )

  Bihorenii aflați în căutarea unui job au luat cu asalt Bursa locurilor de muncă organizată, vineri, la Casa de Cultură a Sindicatelor Oradea. Angajatorii au pus la bătaie peste 500 de posturi. Vestea bună este că aproape o treime dintre acestea se adresează persoanelor cu studii superioare.

 • Patru proxeneti din Râmnicu Vâlcea au fost arestati pentru 29 de zile ( 29 Martie 2012 )

  Ademenite cu promisiunea unor locuri de munca sau chiar cu posibilitatea unei casatorii, mai multe minore au ajuns sã se prostitueze în Grecia. Tinerele, cu varste cuprinse intre 15 si 17 ani proveneau din familii sarace si au cazut in plasa traficantilor de carne vie. Membrii retelei sunt originari din Râmnicu Vâlcea. Patru dintre ei au fost arestati preventiv pentru 29 de zile, iar cel de-al cincilea a fost dat în urmãrire.

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 19 Iun. 2018

1 EUR = 4.6663 RON
0.0001
1 USD = 4.0420 RON
0.0180
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2