Date companie
 
 
 
 

Ninsori viscolite la munte, precipitații mixte în nord

RSS Știri
 
 
Data publicării : 4 Februarie 2018
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : munte, precipitatii
 

Vremea a schimbat foaia! La munte sunt deja ninsori viscolite, în timp ce precipitațiile au pus stâpînire pe nord și nord-vestul țării. Local se va forma ghețuș sau polei. De asemenea, intensificări ale vântului vor fi temporar și în restul țării, mai ales în sud și în est, cu rafale în general de 50-55 de kilometri la oră.

CĂTĂLINA CINCĂ, reporter
"De mâine, temperaturile vor scădea în toată țara, iar maximele nu vor mai depăși 8-10 grade. În Moldova, Transilvania, Maramures si Crisana va ninge slab. Maine, in Capitala, cerul va fi noros, iar temperatura va scadea, maxima fiind de doar 6 grade, iar minima de un grad."

Marți, mai apar ceva nori pe cer, dar zărim și soarele pe parcursul zilei. Se încălzește ușor și la amiază se vor atinge 8 grade și vântul se activează. Miercuri, vremea va fi închisã, va ploua temporar și vântul se va înteți. Pe timpul nopții se încălzește și vor fi în jur de 3 grade cu plus.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Tineri recuperați de la munte ( 30 Iulie 2021 )

  Doi tineri, lipsiți de experiență și fără echipament corespunzător, au solicitat ajutorul salvamontiștilor pentru a ajunge în siguranță în orașul Codlea. Potrivit Salvamont Brașov, persoanele rătăcite au fost localizate în noaptea de joi spre vineri în Măgura Codlei, zona Piatra Albă. 

 • De 1 Mai, românii stau acasă și comandă mititei ( 1 Mai 2020 )

  COSMINA STOIAN, reporter ”1 Mai în vremea pandemiei este opusul a tot ceea ce însemna tradiție la români: grătarul la iarbă verde, petrecerile în aer liber, minivacanța la mare sau la munte! Astăzi, plimbările la pădure, grătarele...

 • Bilanț dramatic, al accidentelor mortale pe munte ( 17 Iulie 2019 )

  Bilanț alarmant, prezentat de salvamontiști! Potrivit datelor făcute publice de salvatorii muntelui, în luna iunie au fost înregistrate 15 decese, un număr îngrijorător de mare de persoane decedate în urma accidentelor suferite pe munte.

 • Pârtiile de schi, săniuș și tubing, asaltate de turiști, la Stâna de Vale ( 2 Ianuarie 2019 )

  "Cum te simți la Stâna de Vale? Mă simt foarte bine, îmi place, nu e aglomerat și mă distrez, e foarte frumos. Cu ce te dai cel mai mult? Cu tubing-ul imi place foarte mult, alunec cu viteză."

 • Vreme instabilă toată săptămâna ( 20 Mai 2018 )

  Ploi, temperaturi oscilante și ninsoare la munte! Vremea se menține instabilă până la sfârșitul săptămânii viitoare, în aproape toată țara. Va ploua mai mult în sudul și sud-estul țării și la munte, unde temperaturile rămân...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2