Date companie
 
 
 
 

Ninsorile abundente au dat peste cap traficul din toată țara

RSS Știri
 
 
Data publicării : 3 Decembrie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : ninsoare, drumari
 

Ninsorile abundente au dat peste cap traficul din întreaga țară. Cea mai gravă situație este în Pasul Tihuța, după ce a nins abundent timp de 24 de ore. Mai multe tiruri au rămas blocate, iar drumarii se scuză senin și spun că nu se așteptau să ningă.

AMBIANȚĂ alunecă și aproape cade un polițist

AMBIANȚĂ șofer tir: "Nu merge? Nu. Dar care e problema? Problema e că lumea lucrează, dar nu se dovedește, tare ninge!"

VOX șofer tir: "Ați văzut vreo mașină pe drumuri? De-a lor? Da. Nu, nu am văzut. Ați încercat să urcați și nu puteți? Da, nu se poate.Imposibil."

VOX șofer tir: "Fără lanțuri credeți că nu urcați muntele? Nu urcăm. Ați văzut mașinile de la deszăpezire pe drumuri? Nu."

AMBIANȚĂ derapează un microbuz

Drumarii au ieșit în cele din urmă cu utilajele, dar total nepregătiți.

AMBIANȚĂ șofer utilaj: "Nu mai aveți material în depozit? Acum vine, e pe drum. Dar nu știați că trebuia să aveți depozitul aprovizionat? Pai am făcut, dar a venit și ne-a luat prin surprindere."

Pe Valea Prahovei, din cauza ninsorilor s-au format cozi de mașini pe zeci de kilometri, iar mai mulți șoferi au făcut accident.

AMBIANȚĂ accident

AMBIANȚĂ: "V-a furat pe gheață nu ați mai putut să controlați mașina? Nu, nu."

VOX: "Primăria nu și-a făcut treaba, nu a intervenit cu material antiderapant. Ați văzut accidente, ambuteiaje? Numai eu am văzut vreo trei patru și poliția a intrat în bordură."

Și aproape de cota 1400 o mașină a căzut în râpă, iar trei oameni au ajuns la spital. În Gorj, pe drumul național 67 C, care urca la Rânca, ninge viscolit, iar mai multe mașini au rămas înzăpezite. Pentru câteva ore, s-a luat măsura ca drumul să fie închis, iar mai apoi peste 50 de șoferi au fost escortați de mașinile de la deszăpezire către stațiune. Și în Maramureș a nins puternic. La Baia Mare, străzile orașului au fost acoperite de zăpadă, iar șoferii au ieșit să dea la lopată. Meteorologii anunță un alt pericol foarte mare. Este cod portocaliu de avalanșă la peste 1.800 de metri.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Drumul de acces spre Stâna de Vale, curățat de zăpadă ( 8 Ianuarie 2021 )

  Ninsorile au acoperit stațiunea Stâna de Vale cu o hlamidă albă, iar peisajul pare desprins din basmele lui Andersen. Stratul de zăpadă măsoară aproape jumătate de metru, spre bucuria turiștilor care aleg...

 • Sectoare de drum închise, pe Transfăgărășan și Transalpina ( 18 Octombrie 2020 )

  Condiții vitrege de iarnă, cu viscol și vizibilitate redusă, în urma ninsorii de pe Transfăgărășan și Transalpina! Astăzi, începând cu ora 10:30, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile și pentru siguranța...

 • Nămeți de șapte metri, pe Transfăgărășan ( 17 Mai 2019 )

  Strat de zăpadă de șapte metri, pe Transfăgărășan! Drumarii au început, astăzi, să curețe zăpada de pe porțiunea cuprinsă între Bâlea Cascadă și Bâlea Lac, sector de drum închis circulației din cauza nămeților.

 • Stâna de Vale, sub domnia iernii ( 16 Decembrie 2018 )

  Ninsoarea abundentă aduce și bucurie! În stațiunea Stâna de Vale, situată la 1.100 de metri altitudine, în Masivul Vlădeasa din Munții Apuseni ninge ca-n povești, iar stratul de zăpadă trece de un metru.

 • Ninsoarea, viscolul și poleiul au făcut prăpăd în 16 județe ( 16 Decembrie 2018 )

  Ninsoarea abundentă, viscolul și poleiul au provocat probleme în 16 județe din țară. Vântul puternic a doborât peste 150 de arbori, dar și stâlpi din rețeaua de distribuție a energiei electrice. În ceea ce privește electricitatea...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2