Date companie
 
 
 
 

Noi tipuri de cartele și abonamente, la metroul bucureștean

RSS Știri
 
 
Data publicării : 12 Octombrie 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : metrou, cartele, Metrorex, abonamente
 

Noi tipuri de cartele la metrou! Metrorex va introduce, începând din 15 octombrie, cinci cartele noi, printre care și abonamentul anual în valoare de 720 de lei. O altă noutate este cartela pentru grupuri de persoane. Noile titluri de călătorie au fost aprobate printr-un ordin al ministrului Transporturilor.

ROXANA DUMITRICĂ, reporter "Călătorii vor putea alege cartela cu o călătorie, în valoare de 2,5 lei sau cartele pentru grupuri. Cea pentru trei persoane va costa cinci lei, cea pentru patru persoane – 6,5 lei, iar cea pentru cinci persoane opt lei."

Metrorex precizează că actualele titluri de călătorie nu își vor modifica tarifele. Noile reglementări au drept scop fidelizarea atât a călătorilor de zi cu zi, cât și a călătorilor ocazionali. În prezent, pentru cei care circulă cu metroul, sunt disponibile cartele cu două călătorii, cartele cu 10 călătorii, abonamente pentru o zi, abonamente pe o săptămână și abonamente lunare.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Când va circula metroul din Drumul Taberei ( 15 Aprilie 2018 )

  Vești bune pentru bucureșteni! Lucrările de finisaje la stațiile Favorit și Orizont de pe linia de metrou Drumul Taberei sunt executate în proporție de 98%! La stația Râul Doamnei, lucrările de structură sunt gata în proporție de peste 90%, iar finisajele 15%. La Romancierilor, finisajele sunt făcute în proporție de 90%, în timp ce la stația Parc Drumul Taberei, unde sunt 5 căi de acces la metrou și două la peroanele de tramvai, 63% din finisaje sunt realizate.

 • Măsuri speciale de Paște ( 7 Aprilie 2018 )

  Măsuri speciale de Paște. Asistența medicală pentru cazurile urgente din Capitală va fi asigurată astăzi, dar și în zilele de Paște de nouă spitale, în timp ce Serviciul de Ambulanță București-Ilfov are program normal și echipaje suplimentare.

 • Înjunghiat în parc ( 5 Ianuarie 2018 )

  Scenele terifiante continuă în zona stațiilor de metrou. Un tânar de 26 de ani a fost înjunghiat chiar în parcul de lânga stația Politehnica. Totul s-a întâmplat fulgerator. 

 • Criminala de la metrou, arestată ( 13 Decembrie 2017 )

  Femeia care a omorât o tânără, îimpingând-o pe linia de metrou, a fost prinsă de polițiști în cursul nopții de marți spre miercuri. Anchetatorii bănuiesc că femeia ar avea probleme psihice.

 • Investiții europene pentru metrou ( 4 Octombrie 2017 )

  România va primi 252 de milioane de euro din Fondul de coeziune, pentru extinderea magistralei 5, Drumul Taberei, a metroului din București. Comisia Europeană a aprobat marți alocarea acestor bani. 

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Vineri, 13 Iul. 2018

1 USD = 4.0064 RON
0.0162
1 EUR = 4.6589 RON
-0.0007
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2