Date companie
 
 
 
 

Noi tipuri de cartele și abonamente, la metroul bucureștean

RSS Știri
 
 
Data publicării : 12 Octombrie 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : metrou, cartele, Metrorex, abonamente
 

Noi tipuri de cartele la metrou! Metrorex va introduce, începând din 15 octombrie, cinci cartele noi, printre care și abonamentul anual în valoare de 720 de lei. O altă noutate este cartela pentru grupuri de persoane. Noile titluri de călătorie au fost aprobate printr-un ordin al ministrului Transporturilor.

ROXANA DUMITRICĂ, reporter "Călătorii vor putea alege cartela cu o călătorie, în valoare de 2,5 lei sau cartele pentru grupuri. Cea pentru trei persoane va costa cinci lei, cea pentru patru persoane – 6,5 lei, iar cea pentru cinci persoane opt lei."

Metrorex precizează că actualele titluri de călătorie nu își vor modifica tarifele. Noile reglementări au drept scop fidelizarea atât a călătorilor de zi cu zi, cât și a călătorilor ocazionali. În prezent, pentru cei care circulă cu metroul, sunt disponibile cartele cu două călătorii, cartele cu 10 călătorii, abonamente pentru o zi, abonamente pe o săptămână și abonamente lunare.


Noi tipuri de cartele și abonamente, la metroul bucureștean

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Investiții europene pentru metrou ( 4 Octombrie 2017 )

  România va primi 252 de milioane de euro din Fondul de coeziune, pentru extinderea magistralei 5, Drumul Taberei, a metroului din București. Comisia Europeană a aprobat marți alocarea acestor bani. 

 • Înghesuială mare la metrou, după introducerea noilor sisteme de acces ( 19 Iulie 2017 )

  Metrorex, greșeală cu repetiție! A fost aglomerație uriașă în această dimineață la stația de metrou Unirii, din cauza noului sistem de acces și a închiderii uneia dintre căile de acces, pentru modernizare.

 • RATB asigură transportul călătorilor, cât timp stațiile de metrou vor fi modernizate ( 13 Iulie 2017 )

  Continuă modernizarea stațiilor de metrou din Capitală! Metrorex a anunțat că în perioada 15 iulie - 29 august vor avea loc, etapizat, lucrări de modernizare a instalațiilor de taxare de la 21 de puncte de acces...

 • Întârzieri la metroul din Capitală ( 18 Octombrie 2016 )

  Circulație paralizată la metroul din Capitală. Potrivit oficialilor Metrorex, trenurile nu au circulat timp de câteva zeci de minute după ce trei femei au acuzat stări de rău și a fost nevoie de intervenția echipajelor SMURD. 

 • Magistrala de metrou spre aeroportul Otopeni ar putea fi gata în 2020 ( 2 Octombrie 2016 )

  Magistrala 6 de metrou, între Capitală și aeroportul Otopeni ar putea să fie gata în 2020! Așa a declarat ministrul Transporturilor, Sorin Bușe, însă termenul asumat oficial pentru tronsonul de metrou rămâne 2021. 

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Luni, 23 Oct. 2017

1 EUR = 4.5988 RON
0.0013
1 USD = 3.9154 RON
0.0209
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2