Date companie
 
 
 
 

Noul trend în materie de frumusețe

RSS Știri
 
 
Data publicării : 14 Ianuarie 2023
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Frumusete cum ne aranjam
 

Un look modern? O tunsoare clasică? Eleganță sau extravaganță? Ce își doresc clienții când trec pragul unui salon de înfrumusețare? Fie că este vorba de îngrijirea părului, a tenului sau a unghiilor, atât femeile cât și bărbații își doresc să se reinventeze, cu ajutorul stiliștilor din aceste domenii.

 ALEXANDRA SCĂICEANU, manager, salon de înfrumusețare

"Am început anul nou cu bine, clientele vin în continuare la salon pentru că vor să fie aranjate, vor să aibă grijă de ele. Sunt în trend cu orice schimbare și chiar vin și discută cu fetele, colegele noastre fiind într-o continuă învățare și într-o continuă documentare despre ce se poartă în fiecare an și vin și clientele și fetele, colegele noastre cu temele făcute, cad de comun acord cu ceea ce se poartă, ce îi stă bine clientei."

Conform specialiștilor în domeniu, în acest an, la femei se poartă tunsorile bob, la bărbați, tunsorile clasice, iar tinerii preferă tunsorile skin fade și tunsorile cu dungi.

ALEXANDRA SCĂICEANU, manager, salon de înfrumusețare

"Ne gândim la tunsorile bob, anul acesta sunt în vogă, iar referitor la manichiură, după cum bine știm, culoarea anului este magenta și este o culoare foarte cerută, încă de la începutul anului. În principal sunt culorile care atrag privirile, culorile extravagante, manichiurile colorate. 
-Bărbații ce preferă în acest an?
-Ce fel de tunsori?
-Tunsorile skin fade, tunsorile cu dungi, depinde și de categoria de vârstă, dacă vorbim de adolescenți, clar optăm pentru tunsori skin fade sau tunsorile cu dungi, cu modele. Dacă vorbim de adulți, aceștia preferă modelul clasic, dar în principiu, tunsorile skin fade sunt la mare căutare."

În materie de machiaj, se poartă culorile cât mai vii.

IULIA BOSÎNCEANU, make-up artist

"Tendințele sunt destul de extravagante, culori cât mai vii, cât mai colorate, în funcție și de dorința clientei, bineînțeles de trăsături. Dungile de tuș sunt la mare trend și culori cât mai vii, cât mai colorate, cât mai viu. Deci, ne permite absolut orice. Româncele, în general nu ies din casă neîngrijite. În general, chiar și un machiaj natural, dar nu ies neîngrijite, nemachiate."

Clientele spun că pentru ele este foarte important personalul salonului ales, pentru că trebuie să existe o relație bazată pe încredere.

ALEXANDRA, clientă

"Vreau să ma machiez, după cum se vede. Am ales salonul pentru că am încredere în fete și știu că își fac temele de la începutul anului. Întotdeauna stiu care sunt trendurile, știu tot ce se poartă și mă las pe mâna lor pentru că îmi place să fiu în trend și îmi place să ies în evidență cu ceva frumos adică cu un machiaj bine finisat sau cosmetică care mă ajută să îmi întrețin tenul. Îmi place să am grijă de mine."

TEODORA, clientă

"Am ales acest salon în urmă cu mai mulți ani, sunt clientă veche. De ce l-am ales? Îmi place corectitudinea și profesionalismul doamnelor. Sunt mulțumită de lucrările pe care mi le fac. Astăzi voi avea chiar o zi mai amplă, voi face și tratament cosmetic și manichiură și coafor. La coafor: tuns, spălat, aranjat."

Atât femeile cât și bărbații ne-au mărturisit că imaginea contează foarte mult, iar pentru asta este nevoie să ne lăsăm pe mâna profesioniștilor.


Noul trend în materie de frumusețe

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2