Date companie
 
 
 
 

Numărul vizitatorilor la Târgul "Gaudeamus" a întrecut așteptările organizatorilor

RSS Știri
 
 
Data publicării : 26 Noiembrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : gaudeamus, reduceri, carte, viyitatori
 

Reducerile substanțiale și lansările de carte au transformat într-un succes ediția din acest an a tîrgului de carte ''Gaudeamus''. Timp de cinci zile, aproape 90.000 de vizitatori au trecut printre standurile celor 400 de edituri românești și străine prezente la eveniment.

MARIA CRISTINA POPA, director marketing editură "Vânzările ne arata ca suntem pe un trend ascendent, s-a vandut mai bine decat in anii precedenți. Putem spune că se citeste din ce in ce mai bine SF și literatura de popularizare a științei."

Romane polițiste, science-fiction, cărți practice sau de bucate,  fiecare dintre aceste genuri a avut cumparatori din belșug, la Târgul ''Gaudeamus''.

VOX "Mă uitam, acum, la preturi, chiar sunt foarte accesibile. Mi se par putin mai mici decat in librării. Vin din Targoviste, deci s-a meritat."

VOX "La târg sunt mai accesibile decat cele de la librărie, așa încât ce am luat eu nu a fost foarte scump."

VOX "Am venit mai mult pentru copii. Asteaptă această expozitie de mult timp. Au cautat pe internet, au cautat ce le trebuie, iar astãzi le satisfacem doleanțele."

Organizatorii spun că, această ediție, numărul vizitatorilor a fost cu 10 la sută mai mare decât în anii precedenți.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Alexandru Sfârlea și-a lansat primul său roman la sediul Baroului Bihor ( 12 Aprilie 2019 )

  Cunoscutul poet orădean Alexandru Sfârlea și-a lansat primul său roman la sediul Baroului Bihor din Oradea! “Strol” este o aparitie inedită, născut din ideea că uneori timpul nu mai are răbdare. În momentul în care cititorul va deschide acest volum a lui Alexandru Sfârlea va descoperi o viață plină de întâmplări și neprevăzut ce a meritat să fie scrisă pe hârtie.

 • Mircea Coșea a lansat o nouă carte la Târgul Gaudeamus ( 18 Noiembrie 2018 )

  Pasionații cărților de economie nu au putut lipsi de la târgul Gaudeamus, unde a avut loc lansarea cărții "Economia și societatea românească în anul Centenarului", de Mircea Coșea. Volumul cuprinde eseuri și studii economice, scrise pe parcursul ultimului an.

 • Un profesor bihorean va lansa “Biblia fotbalului” - Mondialele, de la Montevideo la Moscova ( 10 Noiembrie 2018 )

  Un profesor bihorean lansează “Biblia fotbalului”! Joi, 15 noiembrie 2018, orele 16,00 în Sala Traian Moșoiu a Primăriei Municipiului Oradea va avea loc lansarea cărții cu titlul “Mondialele, de la Montevideo la Moscova”, scrisă de profesorul Constantin Butișcă. Autorul prezintă detalii despre toate cele 900 de meciuri de la Campionatele Mondiale de fotbal desfășurate între 1930 și 2018. Totodată, prezintă date despre jucătorii care s-au remarcat la aceste meciuri, și mai ales partidele României la cele 7 ediții la care a participat și naționala.

 • Istoricul Gabriel-Virgil Rusu și-a lansat volumul ”Mundus Malefactorum” ( 11 Mai 2018 )

  Lansare de carte, la Cluj-Napoca! Istoricul Gabriel-Virgil Rusu și-a lansat volumul Mundus Malefactorum la Muzeul Etnografic al Transilvaniei, care cuprinde studii și cercetări privind criminalitatea din Transilvania medievală...

 • România, la Salonul de Carte de la Paris ( 17 Martie 2018 )

  Salonul de carte de la Paris este în plină desfășurare! Peste 3000 de autori și 800 de edituri vin cu cele mai variate oferte. Institutul Cultural Român, cu sprijinul Libris Brașov, a ales un slogan motivant pentru standul țării noastre: „România, așa cum nu ați mai citit-o“. Cu detalii de la Paris, pentru Știrile Național TV, jurnalista Iulia Badea Gueritee.

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2