Date companie
 
 
 
 

Numărul vizitatorilor la Târgul "Gaudeamus" a întrecut așteptările organizatorilor

RSS Știri
 
 
Data publicării : 26 Noiembrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : gaudeamus, reduceri, carte, viyitatori
 

Reducerile substanțiale și lansările de carte au transformat într-un succes ediția din acest an a tîrgului de carte ''Gaudeamus''. Timp de cinci zile, aproape 90.000 de vizitatori au trecut printre standurile celor 400 de edituri românești și străine prezente la eveniment.

MARIA CRISTINA POPA, director marketing editură "Vânzările ne arata ca suntem pe un trend ascendent, s-a vandut mai bine decat in anii precedenți. Putem spune că se citeste din ce in ce mai bine SF și literatura de popularizare a științei."

Romane polițiste, science-fiction, cărți practice sau de bucate,  fiecare dintre aceste genuri a avut cumparatori din belșug, la Târgul ''Gaudeamus''.

VOX "Mă uitam, acum, la preturi, chiar sunt foarte accesibile. Mi se par putin mai mici decat in librării. Vin din Targoviste, deci s-a meritat."

VOX "La târg sunt mai accesibile decat cele de la librărie, așa încât ce am luat eu nu a fost foarte scump."

VOX "Am venit mai mult pentru copii. Asteaptă această expozitie de mult timp. Au cautat pe internet, au cautat ce le trebuie, iar astãzi le satisfacem doleanțele."

Organizatorii spun că, această ediție, numărul vizitatorilor a fost cu 10 la sută mai mare decât în anii precedenți.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Eveline Păuna, la Național FM ( 19 Februarie 2020 )

  Eveline Păuna a fost invitata emisiunii "România vorbește", la Național Fm. Aceasta a discutat împreună cu realizatorii, Denis Ciulinaru și Diana Enache, despre noua sa carte, "Femeia la 30 de ani". Cartea prezintă 30 de povești care descriu sufletul femeii la 30 de ani în nuanțe fie de împlinire deplină, fie de căutare a sensului. Cititorii sunt invitați să descopere 30 de femei diferite, cu aspirații diferite, în contexte diferite de viață. De asemenea, poveștile pot descrie și o singură femeie cu 30 de fațete ale personalității sale. Autoarea a potrivit fiecare cuvânt astfel încât să fie o carte despre femei de 30 de ani, pe care să o citească femeile de orice vârstă. Și, cu și mai multă atenție, bărbații.

 • Petru Frăsilă și Răsvan Popescu, despre media și destin ( 7 Decembrie 2019 )

  Dublă lansare de carte la Iași! Uniunea Scriitorilor în România Filiala Iași a adus în atenția publicului două volume. Autorii acestora sunt oamenii de televiziune Petru Frăsilă și Răsvan Popescu. 

 • Românii citesc tot mai puțin, arată datele centralizate de Eurostat ( 25 Noiembrie 2019 )

  Românii citesc din ce în ce mai puțin! Cel puțin, așa rezultă din ultimul studiu Eurostat privind preocuparea pentru citit a românilor, dar și a altor popoare din Uniunea Europeană. La târgul de carte Gaudeamus, care...

 • Alexandru Sfârlea și-a lansat primul său roman la sediul Baroului Bihor ( 12 Aprilie 2019 )

  Cunoscutul poet orădean Alexandru Sfârlea și-a lansat primul său roman la sediul Baroului Bihor din Oradea! “Strol” este o aparitie inedită, născut din ideea că uneori timpul nu mai are răbdare. În momentul în care cititorul va deschide acest volum a lui Alexandru Sfârlea va descoperi o viață plină de întâmplări și neprevăzut ce a meritat să fie scrisă pe hârtie.

 • Mircea Coșea a lansat o nouă carte la Târgul Gaudeamus ( 18 Noiembrie 2018 )

  Pasionații cărților de economie nu au putut lipsi de la târgul Gaudeamus, unde a avut loc lansarea cărții "Economia și societatea românească în anul Centenarului", de Mircea Coșea. Volumul cuprinde eseuri și studii economice, scrise pe parcursul ultimului an.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2