Date companie
 
 
 
 

O actriță a fost rănită în timpul unui spectacol, la Teatrul Maghiar de Stat din Cluj-Napoca

RSS Știri
 
 
Data publicării : 17 Martie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : cluj, spital, teatrul, ranita, actrita, maghiar, petho, aniko, decor
 

Momente dramatice, pe scena Teatrului Maghiar de Stat din Cluj-Napoca! În timp ce-și juca rolul în piesa "Cina festivă a lui Don Juan" actrița Petho Aniko a fost rănită la cap de o bară desprinsă din decor. Spectacolul a fost întrerupt imediat, iar femeia a fost transportată de urgență la spital.

LORINCZ ILDIKO, purtător de cuvânt, Teatrul Maghiar-Cluj "Din păcate, spectacolul a trebuit să oprim, pentru că a căzut o bară. A lovit de cap colega noastră. A venit salvarea, era o panică imediată, dar a trecut."

prin telefon: MONICA COSTIN, director îngrijiri, Spitalul Județean Cluj "Era conștientă, stabilă hemodinamic, prezenta un trauamatism cerebral gradul 1, minor. Avea o contuazie de coloană cervicală și hematom. Starea ei era bună și nu a necesitat internare."

Inspectoratul Teritorial de Muncă a declanșat o anchetă, în acest caz.

prin telefon: CORINA GAVRILUȚ, purtător de cuvânt, I.T.M. Cluj "Se vor face cercetări și urmează să stabilim dacă este sau nu accident de muncă. Din câte am observat, persoana care s-a accidentat este în afara oricărui pericol."

Regizată de Matthias Langhoff, piesa "Cina festivă a lui Don Juan" a avut premiera la Teatrul Maghiar de Stat din Cluj-Napoca, în urmă cu 10 zile.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2