Date companie
 
 
 
 

O administratoare de bloc din Sibiu a fugit cu banii locatarilor

RSS Știri
 
 
Data publicării : 7 Februarie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : bani, plangere, facturi, locatari, politie, proprietari, bloc, sibiu, apa, fugit, asociatie, administrator, robinet
 

Administrator de bloc din Sibiu, acuzat că a fugit cu banii locatarilor! Este vorba de peste 100.000 de lei, care au dispărut odată cu femeia ce avea rolul de administrator, în cadrul asociației de proprietari. Furtișagul a fost descoperit în momentul în care locatarii din 7 blocuri au rămas făra apă, din cauza datoriilor la societatea de apă-canal. Locatarii care își achitaseră facturile i-au cerut lămuriri președintelului de asociație.

AMBIANȚĂ "- Stați puțin! Președintele nu poate să dea nicio explicație, dumneavoastră nu puteți, cine poate să ne dea? - Domnul președinte nu știe nimic! Administratorul de bloc a fugit cu banii locatarilor."

VOX "Am stat de vorbă cu domnul președinte și nu știa nimic. A zis că de 2 ani nu s-a predat nicio informație și el nu știe nimic. Pentru ce e președinte, nu știm!"

VOX "81.000 e totalul la apă-canal, restanțieri 40.000, doamna ne-a încasat 810.000, că ne-a luat banii corect. Dacă plătea, rămâneam doar cu 40.000 datorie, dar ea ne-a luat banii și nu știm unde este."

Femeia și-a depus demisia prin email și, acum, este de negăsit.

VOX "- Am aflat azidimineață, să-l luăm la întrebări pe domnul președinte, și a zis, aseară, pe email am primit demisia doamnei Cristina, doamna administrator. - Și, acum, ce faceți? - Nu știu! E a doua zi când nu avem apă. Avem copii mici, e foarte grav!"

Revoltați, locatarii au depus plângere penală la poliție, în care o acuză pe administratoare că a furat cei 100.000 de lei.

VOX "Am depus o plângere împotriva administratoarei, în urma faptului că nu a plătit apa, motiv pentru care ne-a fost întreruptă furnizarea apei. - Despre ce sumă e vorba? - În jur de 100.000 de roni."

În prezent, peste 300 de familii nu primesc apă la robinet. Până la rezolvarea situației, oamenii iau apă cu gălețile de la o cisternă de lânga bloc.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2