Date companie
 
 
 
 

O familie din Argeș îi acuză pe polițiști că încearcă să mușamalizeze un caz de malpraxis

RSS Știri
 
 
Data publicării : 6 Noiembrie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : malpraxis, acuzatii
 

O familie din Argeș îi acuză pe oamenii legii că vor să mușamalizeze un caz de malpraxis. Este vorba despre o rudă de 32 de ani, care ar fi murit din cauza unei injecții făcute în spital, după cum susțin membrii familiei. Ei spun că polițiștii nu au cerut de la spital probele prelevate, pentru a le depune la Medicină Legală. Astfel, legiștii nu au putut stabili dacă bărbatul care mergea lunar la consult a decedat în urma injecției.

VOX tatăl: "-Dumeavoastră credeți că fiul dumneavoastră a fost omorât de acea injectie? -Nu omorât, asasinat. (...) A devenit agitat în momentul în care i s-a facut injecția fatală."

O dată pe lună, tânărului i se administra câte o injecție. După ultima, însă, s-a simțit foarte rău și a murit. Rudele cred că totul se ascunde pentru ca medicul care a făcut injecția sã nu plateascã în instanțã.

VOX fratele victimei: "Raportul examinării toxicologice în cazul fratelui meu care ar fi lămurit cauzele morții. (...) Nu stabilește absolut nimic, datorită faptului că probele toxicologice luate în clipa în care fratele meu a fost internat în spital au fost distruse."

În schimb, medicii de la Spitalului Județean din Pitești spun că și-au fãcut datoria.

LUMINIȚA GALBENU, medic, S.J.U. Pitești: "La internare în ATI au fost recoltate probe de sânge și urină, (...) au fost păstrate. (...) O perioadă conform legii. În acest răstimp, aceste probe nu au fost solicitate."

DAN DINU, purtător de cuvânt, I.P.J Argeș: "Dacă familia se consideră nedreptațită, poate să depună plângere împotriva celor care instrumentează acest caz și, cu siguranță, cine a greșit va plăti."

Familia tânărului mort spune că va cere dezgroparea cadavrului și efectuarea unui alt set de analize. Medicul acuzat în acest caz susține cã este nevinovat și a acționat în instanțã rudele victimei, pentru denunț calomnios.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2