Date companie
 
 
 
 

O familie din Argeș, intoxicată cu gaze

RSS Știri
 
 
Data publicării : 30 Ianuarie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : arges, copii, tata, intoxicati, gaze, familie, instalatie, apa, scurgere
 

Au văzut moartea cu ochii! O familie din Argeș a trecut prin momente de cumpănă din cauza unei scurgeri de gaze. Părinții și cei doi copii au început să se simtă rău, iar micuții chiar au leșinat. Cu ultimele puteri, tatăl a reușit să-și sune fratele, care a apelat imediat sistemul 112 și a cerut ajutor. Din fericire, echipele de intervenție au ajuns la timp și i-au salvat pe toți.

VOX "Doi minori și doi adulți, minorii erau inconștienți, iar adulții semiconștienți. Ulterior, reușind să-i stabilizăm pe toți patru. Tatăl copiilor a reușit în ultima clipă să-l apeleze telefonic pe fratele acestuia."

Din primele concluzii ale anchetei reiese că părinților și copiilor li s-a făcit rău după ce au inhalat gazele scurse dintr-o instalație instant pentru încălzirea apei.

VOX "- Aveau un instant la bucătărie? - Da, de încălzit apa la bucătărie. Spălau vase, mai spălau vase iarna, ca să nu fie apa rece."

Familia întoxicată cu gaze este internată, acum, în spital. Atât copiii, cât și părinții au depășit momentele critice și sunt în afara pericolului.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2