Date companie
 
 
 
 

O familie intreagă a murit intoxicată cu monoxid de carbon și un bărbat a fost ars de viu în propria locuință

RSS Știri
 
 
Data publicării : 27 Octombrie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : arges, incendiu, curtea, familie, garsoniera, barbat, ars, monoxid, carbon
 

Tragedii în județul Argeș! Trei oameni au murit din cauza intoxicației cu monoxid de carbon, în comuna Bradu, și un bărbat din Curtea de Argeș a ars de viu în propria locuință. Victimele monoxidului de carbon sunt un bărbat de 45 de ani din București și părinții lui, de 77 de ani. Cei trei au fost descoperiți fără suflare în casă, de către un vecin.

VOX "- Cred că de la gaze s-a întâmplat, că sunt toți trei morți. - Băiatul era în vizită? - În vizită, da, ca să-și ajute parinții."

După o zi de muncă, bătrânii și fiul lor au făcut focul în sobă, ca să se încălzească, și au adormit. Au fost găsiți morți peste câteva ore.

VOX "- În pat, toți trei. Doi în pat și băiatul era lângă sobă, rezemat de sobă. - Credeți că a vrut să salveze unul dintre părinți? - Da, era cu mâna pe mă-sa, era cu mâna pe maică-sa."

Medicii de pe ambulanță nu au mai putut face nimic pentru a-i salva.

DOINA SAVU, medic coordonator, S.M.U.R.D. Argeș "Toate trei sunt decedate de mai multe ore. Sunt cu rigiditate cadaverică de mai multe ore."

La Curtea de Argeș, un bărbat de 57 de ani care locuia singur a ars de viu, după ce garsoniera sa a luat foc. Vecinii cred că bărbatul a adormit cu țigara aprinsă.

VOX "- Am simțit miros de fum și, apoi, m-a sunat administratorul să văd ce e aici, și am bătut la ușă, apoi am sunat la pompieri. - Incendiu? - Păi, da, și încă cum!"

VOX "- Posibil să fi pus el focul? - Nu cred! Cred că de la țigara a luat foc."

Vecina care locuia cu un etaj mai jos a ajuns la spital intoxicată cu fum.

CRISTIAN PUNGĂ, comandant, I.S.U. Curtea de Argeș "Întreg apartamentul era cuprins de flăcări. O victimă intoxicată cu monoxid, care încerca să se evacueze pe scări, a fost dusă la Spitalul Curtea de Argeș. Proprietarul l-am găsit carbonizat în interiorul locuinței."

Tot duminică noaptea, în județul Arges, alte două locuințe au fost distruse de flăcări.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2