Date companie
 
 
 
 

O fată din Pitești s-a aruncat pe geam de la etajul 3, speriată că îi divorțează părinții

RSS Știri
 
 
Data publicării : 3 Mai 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : spital, pitesti, parinti, traumatism, aruncat, etaj, divort, fata, coasta, mana, craniocerebral, rupte
 

Tensiunile dintr-o familie din Pitești au fost pe punctul să provoace o tragedie! O fată de 13 ani s-a aruncat de la etajul trei, pe geamul de la baie, supărată că părinții ei divorțează. Fata a căzut pe pământ în grădina blocului și, din fericire, a supraviețuit. Ea se afla în apartamentul bunicilor. Vecinii au auzit zgomotul impactului și au ieșit să vadă ce se întâmplă. Au sunat de urgență la 112.

AMBIANȚĂ "- Unde a căzut pe ciment? - Nu pe ciment! A căzut aici, pe pământ. Acolo, lânga bordura aia."

VOX "Nu am văzut-o decât jos. Am auzit un strigat și m-am uitat pe balcon și am văzut-o jos căzută. Am auzit un zgomot, stând foarte aproape de unde ea a căzut am ieșit pe balcon și am văzut-o jos."

Tatăl a venit într-un suflet și a stat lângă fiica sa până la sosirea ambulanței.

VOX "- Tata a zis decât că sunați la salvare, aoleu salvarea! Am găsit-o acolo, am găsit-o pe alee. - Era jos? - Da, ea mai spunea ceva? - Nu."

VOX "Se certară părinții între ei și ea se aruncă de la baie. S-au certat părinții între ei. - Da, păi, și ea de ce s-a aruncat? - Păi, părinții se despărțiseră, așa am înțeles, și vrea să îi împace și s-au certat între ei."

Fata a fost transportată la Spital de Pediatrie din Pitești. La primele investigații, medicii au constatat că victima are traumatism cranio-cerebral, o coastă și o mână fracturate.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2