Date companie
 
 
 
 

O femeie a fost înjunghiată de concubin chiar în fața copiilor

RSS Știri
 
 
Data publicării : 13 Martie 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : arges, politisti, copii, injunghiat, crima, femeie, caini, concubin, mosoaia, urma
 

Crimă în Moșoaia, județul Argeș! Un bărbat și-a înjunghiat concubina chiar în fața copiilor, unul de 8 și celălalt de 10 ani. După comiterea crimei, bărbatul, în vârstă de 44 de ani, a fugit în pădure.

AMBIANȚĂ "I-a luat gâtul! E fata mea și el i-a luat gâtul! Cu doi copii și au fost copiii de față!"

Bărbatul trăia cu femeia în vârstă de 30 de ani în casa acesteia, dar s-au despartit în urmă cu două luni. Au decis să se împace. Cei doi au avut un conflict mai aprins, iar bărbatul, nervos, și-a înjunghiat iubita.

VOX "Victima era întinsă pe pat, era deja decedată, cu multiple leziuni. Din păcate, copiii erau în casă, au asistat la crimă."

VOX "El mereu când bea, că bea foarte mult, o bătea."

VOX "- Unde credeți că a fugit băiatul dumneavoastră? - Unde a fugit? - Păi, e fugit. - Păi, da, știu eu?!"

AMBIANȚĂ "Gata, liniștește-te!"

Localnicii spun că bărbatul nu este la prima abatare.

VOX "Undeva, în anii 80, a mai făcut o crimă mai sus încoace. A mai tăiat, tot așa, pe cineva cu cuțitul. După un an de zile, a murit persoana respectivă."

Polițiștii și jandarmii îl caută acum pe ucigaș prin toată zona cu ajutorul câinilor de urmă.
« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • UNICEF: Copiii săraci, tot mai vulnerabili, din cauza pandemiei ( 27 Mai 2020 )

  Copiii și familiile vulnerabile au un acces tot mai redus la produse de bază! Potrivit unui raport realizat de UNICEF, în România, din cauza pandemiei de coronavirus, copiii aflați în situație de risc au devenit tot mai vulnerabili, reducerea activității economice determinând o creștere a numărului familiilor ale căror venituri s-au redus. 

 • Femeia suspectată de propagandă teroristă, arestată preventiv ( 16 Mai 2020 )

  Femeia în vârstă de 33 de ani acuzată de propagandă teroristă a fost arestată, în urma deciziei magistraților Înaltei Curți de Casație și Justiție. Ea a fost reținută, vineri, de procurorii D.I.I.C.O.T. din Timișoara și a fost...

 • Sprijin psihologic la ”Obregia”, pentru părinții care nu se mai înțeleg cu copiii ( 16 Aprilie 2020 )

  Un spital din București vine în ajutorul părinților care nu se mai înțeleg cu copiii, din cauza izolării la domiciliu. Spitalul "Prof. Dr. Alexandru Obregia" pune la dispoziția părinților o linie gratuită de consiliere telefonică pe durata...

 • Scandal în cazul acordului M.A.I. - B.O.R. privind noaptea de Înviere ( 15 Aprilie 2020 )

  Președintele Klaus Iohannis le-a cerut, astăzi, în ședința de lucru de la Palatul Cotroceni, ministrului de Interne, Marcel Vela, și premierului Ludovic Orban, să revină asupra acordului M.A.I-B.O.R. care are în vedere și distribuirea...

 • Forțele de poliție și jandarmerie, suplimentate ( 10 Aprilie 2020 )

  Structurile Ministerului Afacerilor Interne continuă acțiunile pentru menținerea ordinii și siguranței publice și pentru asigurarea respectării restricțiilor de circulație. În unele zone, efectivele au fost suplimentate.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2