Date companie
 
 
 
 

O femeie de 64 de ani din Râmnicu Vâlcea a fost ucisă de fostul sot

RSS Știri
 
 
Data publicării : 20 Martie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : divort, ucisa de fostul sot, injunghiata
 

O femeie de 64 de ani din Râmnicu Vâlcea a căzut victimă violenței fostului soț, care a ucis-o cu brutalitate. Femeia a fost înjunghiată de mai multe ori în propria locuință. De-a lungul timpului, pe numele agresorului, in varsta de 57 de ani, au fost depuse mai multe plângeri la Poliție, care, însă, au rămas nesoluționate. După nenumărate bătăi si amenințări, femeia a divorțat de cel de-al doilea soț în decembrie anul trecut. Victima a depus apoi plângere împotriva bărbatului pentru lovire. Ulterior, însă, de teamă, si-a retras sesizarea.

VOX: "Dupã divort au început toatã nebunia. (...) A început cu amenintãri, (...) A încercat sã dea foc dar nu a reusit, sunt declaratiile la politie, se pare cã politia nu poate sã facã nimic. (...) Politia nu a fãcut absolut nimic, a încercat sã ne împace pe cale amiabilă."

VOX vecină: "A declarat că a dat foc si nu, iar el a recunoscut totul si nu i-au fãcut nimic. M-am dus si am dat declaratie cu ea."

Pentru că-i era frica pentru viata ei, femeia locuia, de putin timp, împreunã cu primul ei soț. Agresorul a prins însă momentul în care ea a rãmas singurã în casã si a ucis-o.

VOX primul soț: "Când a vãzut cã deschid usa si plec, el a intrat imediat si a blocat usa, cu cheia. Fortai usa ca sã intru, dar usa încuiatã, când m-am uitat pe geam era pe ea cu cutitul. -Ce ati fãcut? -Am strigat ajutor, ce era sã mai fac."

ALINA TEODORESCU, purtãtor de cuvânt IPJ Vâlcea: "În momentul de față existã o cercetare, coordonatã de procurorul de pe lângã Parchetul Vâlcea si se fac cercetãri pt infractiunea de omor."

Pentru fapta sa, bãrbatul riscă 20 de ani de închisoare.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Crimă, într-o familie din Satu Mare ( 14 Iulie 2020 )

  Un bărbat din Satu Mare și-a omorât soția cu mai multe lovituri de cuțit. Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, crima s-a produs, luni seară, în jurul orei 21.00. Într-un moment tensionat...

 • România, condamnată la C.E.D.O. într-un caz de violență domestică ( 12 Februarie 2020 )

  România a fost condamnată la CEDO pentru că nu a anchetat cum trebuie un caz de violență domestică. Asociația VeDem Just semnalează cazul. E vorba de o femeie care s-a plâns că a fost lovită de soț, iar acesta...

 • O tânără din Timișoara, ucisă de fostul iubit ( 21 Septembrie 2019 )

  Crimă în centrul Timișoarei! O femeie în vârstă de 21 de ani a fost înjunghiată mortal, de fostul iubit, vineri seară, în jurul orei 19, pe o alee a parcului din spatele Catedralei din Timișoara, pe unde tânăra se plimba cu o prietenă.

 • Femeie înjunghiată pe stradă, la Iași ( 1 Mai 2019 )

  Tragedie pe o stradă din Iași! O femeie de 31 a fost înjunghiată în apropierea unui amanet, de un bărbat de etnie romă care a fost prins la scurt timp de oamenii legii. Surse judiciare au declarat că aceasta a fost înjunghiată...

 • Crimă din gelozie, la Timișoara ( 17 Aprilie 2019 )

  Crimă din gelozie în Timișoara! O tânără de 30 de ani a fost ucisă de fostul iubit, care a înjunghiat-o în timp ce stătea pe o bancă, alături de o prietenă. Nenorocirea s-a întâmplat ieri după-amiază, în zona Gării de Nord...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2