Date companie
 
 
 
 

O fermă din Alba a îngropat 20 000 de găini moarte spre groaza localnicilor

RSS Știri
 
 
Data publicării : 8 Septembrie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : gaini, ferma
 

Scandal uriaș în județul Alba. Reprezentanții unei ferme de creștere a păsărilor au îngropat 20 de mii de găini moarte, în loc să le incinereze! Autoritățile au demarat de urgență o anchetă. Societatea a dat faliment iar din cauza datoriilor a fost oprit curentul în hală în care se aflau găinile. Păsările au murit sufocate și trebuiau incinerate. Compania nu a ars găinile, pe motiv că nu avea bani.

VOX
"Cum ar fi trebuit sa procedeze. Trebuia să le ducă la incinerare. Dar ei au motivat faptul că nu au bani."

Imediat ce s-a aflat că firma nu a respectat regulile, autoritățile au început controalele și i-au sancționat cu amenzile maxime.

VOX
"Comisarii Gărzii Naționale de Mediu au amendat societatea cu 100 de mii de lei noi, pentru nerespectarea autorizației delegate de mediu."

Localnicii sunt revoltați și spun că se confruntă cu un miros insuportabil. Ei se tem că le va fi afectată apa din fântâni și, mai mult, că se vor îmbolnavi.

VOX
"Ce părere aveți de ce au făcut. Da nu-i bine. Afectează și fântânile cu apă și mirosul ăla, nu poți deschide nici geamul de la mirosul ăsta te îmbolnăvești. Asta e, ce să faci. Să fie arse, decât să fie îngropate. Eu așa cred că era bine, asta-i părerea mea. Dacă erau arse erau mai bine.

Autoritățile vor verifica în continuare ferma de păsari pentru a se asigura că locuitorii nu mai sunt în pericol.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2