Date companie
 
 
 
 

O fetita de trei ani a fost batuta si alungata din casa, chiar de mama ei

RSS Știri
 
 
Data publicării : 6 Aprilie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : arges, fetita, abandonat, mama, penal, cercetata, violenta
 

O fetita din Arges, în vârstã de 3 ani, a fost bãtutã si alungatã din casã, de cãtre mama sa. O vecinã a gãsit-o plângând în scara blocului, a luat-o acasã si a chemat Politia. Copilul a primit îngrijiri medicale la spital. Acum mama este cercetatã penal pentru lovire si alte violente.

VOX "Are câteva cucuie ca si cum i-ar fi dat cu sticla de bere în cap si ar fi dat-o cu capul de pereti. Era moartã de beatã nu bãutã, si-a dat-o afarã pe scãri, a luat-o de umãr si a dat-o afarã, cu certificat de nastere cu tot."

IONELA DANET, director, Spital Curtea de Arges "O contuzie cranianã cu un hematom occipital, nu a necesitat internare sau investigatii suplimentare."

Politistii spun cã nu au putut stabili un dialog cu mama micutei

MIHAITA BALAN, comisar, Politia Curtea de Arges "Nu s-a putut lua legãtura cu mama copilului, întrucât aceasta a refuzat cooperarea cu organele de politie, fiind si sub influenta bãuturilor alcoolice."

Intr-un tarziu, ziaristii au reusit sa stea de vorba cu mama fetitei.

VOX "S-o bat? Niciodatã n-am bãtut-o. De ce am abandonat copilul? Cum am abandonat copilul?... -Ce s-a întâmplat? -Pentru cã eu sunt gravidã, am avut o amenintare de avort si am trimis-o sã stea la tatãl ei."

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Argeș, va începe o anchetă pentru a stabili dacă fetița va mai rămâne în grija mamei sau dacă aceasta va fi decăzută din drepturile părintești. Polițiștii i-au întocmit femeii dosar penal pentru lovire sau alte violențe, rele tratamente aplicate minorului și punerea în primejdie a unei persoane în neputință de a se îngriji.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2