Date companie
 
 
 
 

O fetiță din Costești de Argeș, strivită de un dulap cu jucării

RSS Știri
 
 
Data publicării : 3 Decembrie 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : spital, ancheta, costesti, fetita, mascati, dulap, strivita
 

Dramă într-o familie de romi din Costești de Argeș! O fetiță de aproape doi ani a murit strivită de un dulap care a căzut peste ea. Copila era singură în cameră și a tras ușa unui dulap în care erau jucării, moment în care acesta s-a prăbușit peste ea. A fost descoperită după o jumătate de oră, dar era deja în stop cardio-respirator. Părinții au urcat cu ea în mașină și au fugit la spitalul din Costești. Medicii de acolo au încercat în zadar să o resusciteze. Era prea târziu!

VOX "Copilul a fost adus de familie, de părinți și bunici, în stop cardio-respirator. Imediat s-au început manevrele de resuscitare. A fost anunțat dispeceratul pentru a trimite echipaj cu medic pentru a fi transportat la secția de Pediatrie din Pitești."

Între timp, la poarta spitalului din Costești s-au adunat zeci de rude ale familiei. Conducerea unității sanitare a chemat mascații în ajutor, pentru a controla situația.

MĂDĂLIN ZAMFIR, purtător de cuvânt, I.P.J. Argeș "Polițiștii au fost sesizați de către Spitalul Costești despre faptul că la această unitate spitalicească a fost prezentată o minoră în vârstă de doi ani care prezenta leziuni grave și care, ulterior, a decedat. Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cauzele în care a survenit decesul minorei."

Anchetatorii vor stabili dacă părinții se fac vinovați sau nu de neglijență.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Maternitatea din Beiuș, închisă din cauza focarului de coronavirus ( 17 Octombrie 2020 )

  Secția de Obstetrică-Ginecologie a Spitalului Municipal „Episcop Nicolae Popovici” din Beiuș, închisă temporar din cauza unui focar de COVID-19! Managerul interimar al unității sanitare din Beiuș, Monica Virginia Teaha...

 • Un copilaș a luat foc de la grătarul aprins de părinți ( 3 Octombrie 2020 )

  Un copil de patru ani, din județul Prahova, a suferit arsuri grave, în timp ce se afla cu părinții la un grătar. Nenorocirea s-a produs din cauză că părinții au turnat o substanță inflamabilă pe grătar, pentru a-l încinge...

 • Fetiță de 10 ani, înecată în lacul din Parcul Herăstrău ( 6 Septembrie 2020 )

  Caz cutremurător, în București! O fetiță în vârstă de 10 ani s-a înecat în Lacul Herăstrău, chiar sub privirile prietenei de joacă! Copila a alunecat în apa lacului, în momentul când s-a aplecat pentru a se spăla pe mâini.

 • Pacientă rănită, după ce o bucată din computerul tomograf s-a desprins ( 30 August 2020 )

  O pacientă de la Spitalul Județean Timișoara a fost rănită în timpul unei investigații imagistice, după ce o bucată din computerul tomograf s-a desprins și a căzut peste ea! Pacienta, în vârstă de 36 de ani, suferise un accident vascular cerebral dar a reușit să se ferească la timp de bucata de aluminiu care a căzut, fiind lovită doar la o mână.

 • Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, în vizită la Oradea ( 18 August 2020 )

  Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a efectuat, astăzi, o vizită la Spitalul Municipal „Dr. Gavril Curteanu” Oradea, unitate sanitară Covid. În cadrul conferințe de presă susținute în timpul vizitei, ministrul a vorbit despre...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2