Date companie
 
 
 
 

O fetiță din Curtea de Argeș, omorâtă chiar pe trecerea de pietoni

RSS Știri
 
 
Data publicării : 8 Aprilie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : sofer, arges, fetita, curtea, trecere, pietoni, ucidere, culpa, omorata
 

Doi părinți din Curtea de Argeș trec prin clipe groaznice! Fetița lor în vârstă de 12 ani a fost omorâtă pe trecerea de pietoni. Copila se întorcea de la școală. Ea a traversat regulamentar, însă un șofer nu a observat-o și a lovit-o în plin. Bărbatul, care se afla cu fiica sa în mașină, susține că fetița i-a sărit brusc în față.

VOX "- Eram cu fiica mea, veneam de la pregătire să mergem acasă, și dintr-o dată m-am pomenit cu ea pe parbriz. - Aveați viteză? Nu...am avut senzația că s-a aruncat efectiv, ori a alunecat."

Martorii spun însă că fata s-a asigurat înainte să traverseze.

VOX "- Fata aștepta aici la trecerea de pietoni, cei de pe sensul celălalt i-au dat voie să treacă, fata a plecat. El era la patru metri mai în spate de trecerea de pietoni. - A încercat să frâneze? - Nu a frânat."

În urma impactului, copila a fost aruncată câțiva metri și s-a lovit cu capul de bordură. Medicii veniți la locul accidentului au resuscitat-o timp de 30 de minute. La un moment dat, fetiței îi revenise pulsul si a fost dusă la spital, însă organismul ei nu a rezistat și a murit. Șoferul în vârstă de 42 de ani este acum cercetat pentru ucidere din culpă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2