Date companie
 
 
 
 

O furtunã violentã a fãcut prãpãd în municipiul Buzãu

RSS Știri
 
 
Data publicării : 27 Iulie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : magazine, furtuna, vijelie, buzau, strazi, masini, apa, inundate, acoperis
 

O furtunã violentã, însoțită de grindină, a fãcut prãpãd, în municipiul Buzãu! Vijelia a smuls acoperișul unui bloc, care s-a prãbușit peste cinci mașini parcate în zonã. Din fericire, nimeni nu a fost rãnit.

VOX "Eram la geam. Dom`le, când a venit o tornadã, ce-a venit, uite așa le-a învârtit, ca pe surcea, și l-a aruncat în partea astalaltã. Vãd cã a intrat și în casã la omul ãla. A fost frutunã mare dom`le. Furtunã mare! Fereasca Dumnezeu! Nu vedeți?"

VOX "Când a început vijelia, acoperișul blocului din dreapta mea a zburat peste blocul din stânga și chiar au rãmas bucãți oprite pe bloc. A fost ca pe filmele de pe youtube, cu tornadele din America! S-a rostogolit, așa, în aer și au rãmas bucãți prinse acolo."

Furtuna a doborât și mai mulți copaci, iar străzile s-au transformat în adevărate râuri. În plus, vântul a smuls copertinele unor terase, iar apa a pătruns în magazinele din centru orașului.

AMBIANȚÃ "Buzãu, oaia neagrã!"

AMBIANȚÃ "A venit vijelia și cad multe crengi de sus."

Comercianții se vaită că apa, care a pătruns în magazine, le-a distrus o parte din marfă. În ceea ce privește ploile, meteorologii mai anunțau averse sporadice, doar sâmbătă, în zone restrânse din Moldova și Muntenia. Pentru duminică, vremea se anunță frumoasă, fără precipitații și cu temperaturi care trec de 30 de grade in aproape toata tara, ajungând până la 38 de grade, în regiunile sud-vestice.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2