Date companie
 
 
 
 

O mamă și fiica ei, stabilite în Belgia, date dispărute de câteva zile

RSS Știri
 
 
Data publicării : 17 Octombrie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : fetita, gorj, mama, Bruxelles, Facebook, sotul, belgia, disparute, parasit, marocan
 

O femeie de 23 de ani din județul Gorj și fetița ei de doi ani sunt date dispărute! Dispariția lor a fost înregistrată în Belgia, acolo unde femeia locuia împreună cu soțul ei și cu fetița.

AMBIANȚĂ "Foarte îngrijorat și disperat."

Bărbatul susține că le-a căutat zile la rând prin stațiile de metrou și pe străzile din Bruxelles, dar degeaba. A pus chiar și afișe peste tot, dar fără succes.

VOX "Absolut peste tot, afișe pe la gările de metrou, absolut peste tot. Am fost și la poliție la Bruxelles."
 
Omul nu exclude varianta ca femeia să îl fi părăsit pentru un marocan. El spune că a ajuns să se gândească la această posibilitate, după ce a studiat atent pagina de Facebook a soției și a observat o apropiere între ea și bărbatul respectiv.

VOX "- Ce mi s-a părut suspect pe pagina ei de Facebook, un bărbat care nu îl cunosc, este de origine marocana. Pe data de 3 i-a dat like la toate pozele. - Adică îi placea? - Da. Nu știu în ce relație e cu marocanul, unde o fi intrat, în ce o fi intrat, de nu dă niciun semn de viață."

Soțul femeii spune că, în trecut, femeia a mai părăsit un bărbat cu care era căsătorită.

VOX "Da, mă aștept. Mă aștept să lase fata pe undeva."

Bărbatul a anunțat dispariția celor două și acasă, în Gorj.

VOX "La recomandarea autorităților belgiene a depus o sesizare privind dispariția și în România. Dispariția acestui minor ridică anumite semne de întrebare."

În urma demersurilor, bărbatul speră ca soția lui să dea un semn de viață și să se întoarcă acasă cu fetița.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2