Date companie
 
 
 
 

O noua editie a Maratonului International Bucuresti

RSS Știri
 
 
Data publicării : 7 Octombrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : maraton, competitie, alergatori
 

Peste 5 mii de alergatori s-au adunat in Piata Constitutiei pentru a participa la cea de a cincea editie a maratonului international Bucuresti. Celor 30 de sportivi de talie internationala care au luat startul la competitia de 42 de kilometri li s-au alaturat iubitori de miscare de toate varstele. Cei care nu s-au incumetat sa participe la maraton s-au inscris la ștafeta sau semimaraton.

VOX: Vin de trei ani la crosul acesta in primul rand pentru ca imi place dar si pentru o cauza nobila pentru ca taxa se doneaza"

VOX: "Maratonul promoveaza sanatatea"

VOX: "Fara miscare de fapt simti ca nu existi"

VALERIA RACILA, organizator: Au fost o peste 5 mii de oameni la maraton, vremea a fost foarte frumoasa si ma bucur pentru ca a devenit o traditie cu foarte multa lume"

Cea de-a cincea ediție a Maratonului Internațional București a fost castigata de Kenyanul Felix Kangogo. Acesta a terminat cursa în două ore, 15 minute și 19 secunde.La feminin, pe primul loc s-a clasat sportiva etiopiană Almaz Nagede Fekade, cu timpul 2:38.09.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • ”Opriți Timpul”, duminică, de la 12:30, la Național TV ( 17 Aprilie 2020 )

  În ziua de Paște, stăm acasă și ne uităm la o ediție marton, de patru ore, a spectacolului de televiziune „Opriți Timpul”, pe Național TV ! Alături de familia emisiunii, vor fi și cele mai iubite, talentate și amuzante...

 • Bibliotecarul Avram Iancu, în frunte la maratonul de la Cercul Polar ( 9 Martie 2019 )

  Bibliotecarul Avram Iancu, în frunte la „6633 Arctic Ultra”, cel mai dur maraton din lume, desfășurat la Cercul Polar! Potrivit informațiior oferite de echipa care îl însoțește, Avram Iancu conduce cursa, alături de irlandezul Patrick O’Toole.

 • Un platan din județul Alba, în competiția Arborele European al anului 2019 ( 23 Februarie 2019 )

  Un falnic platan dintr-o localitate din județul Alba, în competiția pentru desemnarea Arborelui European al anului 2019. Pana pe 28 februarie, cetățenii statelor membre ale Uniunii Europene pot vota pentru arborii...

 • Peste 19.000 de alergători, la maratonul București ( 14 Octombrie 2018 )

  Peste 19.000 de alergatori au luat startul in acest weekend la Bucharest Maraton. Dacă prima zi a evenimentului a fost dedicată copiilor și adolescentilor, în cea de-a doua a venit rândul adulților. Realizatorul Matinalului Efervescent de la Național Fm, Mihai Găinușă are experiența acestor concursuri și stie că antrenamentul, de câteva ori pe săptămână, este foarte important.

 • Competiție internațională de golf, la Pianu de Jos ( 10 Iunie 2018 )

  Golful câștigă teren în România! Clubul de golf Paul Tomiță și-a deschis porțile, în acest weekend, pentru primul eveniment din seria, PRO–AM Golf for Everyone, organizat de Asociația Golferilor Profesioniști la Pianu de Jos, în județul Alba.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2