Date companie
 
 
 
 

O nouă zi de ”Matinal Efervescent”, la Național FM

RSS Știri
 
 
Data publicării : 19 Septembrie 2019
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : nationalfm, ograda, oana, matinal, efervescent, gainusa
 

O nouă zi de distracție și muzică de calitate, la Național FM, din ograda Centrului Național Media. Gabi Guriță Nicolau și Leluț Vasilescu de la Compact B, Cornel Ilie, Ecaterine și Dimitri au fost alături de cei doi matinali efervescenți, Oana Paraschiv și Mihai Găinușă.

OANA PARASCHIV, realizator, Național FM ”A fost super bună această dimineață. Am încercat să trecem peste frigul ce a venit brusc peste noi. Ne-a luat prin surptindere, iată, ca pe autorități, zăpada iarna, iar frigul de astăzi ne-a luat pe noi prin surprindere, dar ne-am pregătit totuși din timp, am avut invitați pe măsură, să ne scoată din amorțeală, să ne încălzească.”

MIHAI GĂINUȘĂ, realizator, Național FM ”Trei vârste! 45 de ani sau chiar mai multi de activitate la Compact B, 25 de ani la Vunk și câțiva anișori la tineretul respectiv.”

CORNEL ILIE, artist ”Foarte bine, mai ales că am rămas puțin surprins să stau într-o casă așa, să mă simt puțin ca la sat . Eu nu am avut copilărie în afara orașului. Eu tocmai de acum doi ani stau în afara orașului, stau undeva într-un sat și așa că m-am simțit ca acasă. ” + 00`29`` - 00`40`` ”Avem pe 16 octombrie spectacolul nostru anual, unde avem o producție proprie, se numeste <> și este și concertul nostru aniversar a celor 25 de ani pe care noi îi sărbătorim anul ăsta.”

DIMITRI BODAREV, artist ”Foarte bine, foarte veseli, foarte frumos. Am dansat, ne-am distrat, am avut o dispoziție faină ”.

ECATERINE MIRCSOV, artist ”Da, ne-a plăcut foarte mult atmosfera de aici, foarte fain. Bravo!”

DIMITRI BODAREV, artist ”Profesional pregătim mai multe piese, o să lansăm mai multe piese curând. Atât piese de distracție, de gen balkan, cum ați auzit mai devreme, cu stilul ăsta gipsy balkan și piese pop, mai pentru radio. ”

Oana și Mihai au pregătit surprize plăcute și pentru vineri dimineață, pentru ascultătorii Național FM și pentru internauții care pot urmări transmisiunea în direct, între 08:00 și 10:30.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2