Date companie
 
 
 
 

O primarie din Vrancea in impas, din cauza unei prostituate

RSS Știri
 
 
Data publicării : 23 Septembrie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : vrancea, buget, amenzi, primarie, obrejita, prostituata
 

Bugetul unei primării din județul Vrancea are de suferit din cauza unei prostituate! Deși pare greu de crezut, femeia a acumulat de-a alungul timpului amenzi în valoare de 500.000 de lei, astfel că primăria din Obrejița a primit mai puțini bani la bugetul propriu. Asta din cauza că Direcția de Finanțe calculează bugetul instituției și în funcție de amenzile date.

VOX "Pãi nu-i bine asa, s-o caute pe ea, s-o aducã pe ea. S-o ia s-o ducã la pușcãrie, pãi cum ea face satu ãsta de râs!"

VOX "Urmãritã și închisã! Atâtea miliarde, s-ar face multe treburi!"

VOX "Priviți aici drumurile, ar putea fi asfaltate si n-ar mai fi praf, n-ar mai fi greu!"

Culmea! Femeia are buletin de Obrejita, dar ea practica prostitutia în Bucuresti. Asta reduce si mai mult sansele ca sa-si plătească amenzile.

GABI LAURENTIU ANICA, viceprimar, com. Obrejita, jud. Vrancea "Prostituata aceasta este plecatã la vârsta de doi ani din aceastã comuna. Nu știm prin ce împrejurari a obținut buletin de Obrejița. Ne afecteazã! Finanțele ne încarcã când ne dã bugetul si nu putem sã mai facem nimic, cã banii aceștia sunt blocați, nu mai putem sã-i recuperãm."

Din cauza sumei datoratã de prostituatã, primãria Obrejita a obținut pentru bugetul propriu doar 100 de mii de lei. Legea româneascã nu prevede niciun fel de sancțiune penalã pentru prostituție, ci doar amendã.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2