Date companie
 
 
 
 

O profesoara din Ramnicu Sarat a ajuns pe mâna medicilor, dupa cinci minute de stat la solar

RSS Știri
 
 
Data publicării : 29 Aprilie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : profesoara, spital, arsuri, ramnicu, sarat, salon, solar
 

A ajuns în spital cu arsuri de gradul doi, dupã cinci minute la solar. Vorbim despre o profesoarã din Râmnicu Sãrat, care vrea să-l dea în judecatã pe administratorul salonului unde s-a dus la bronzat, pe motiv că aparatul era defect. Femeia în vârstã de 37 de ani a ieșit din aparatul de bronzat imediat cum a simțit cã o usturã pielea pe fațã și pe piept.

AURA DAMIAN, clientă solar "Le-am spus acest lucru, cã arde foarte tare, cã e solarul de proastã calitate, sã nu-l mai foloseascã de acum încolo. M-am umflat foarte tare, a apãrut insolația, durerile de cap."

Pentru cã durerile erau greu de suportat, femeia a mers la spitalului din Râmnicu Sãrat, unde medicii au internat-o de urgență.

MARIANA DOGARU, medic, U.P.U. Spitalul Municipal Rm. Sãrat "Arsuri, dureri de cap, chiar și semne neurologice, de edem cerebal, în condițiile în care nu este expusă extremitatea cefalicã. În funcție de severitatea leziunilor care s-au propdus prin expunere, pot rãmâne și sechele."

Femeia are nevoie de mai multe zile de tratament, pânã când se va vindeca, iar cel puțin un an nu are voie sã se expunã la soare. Ea spune cã a aflat că solarul mai fãcuse o victimã înaintea ei. Deocamdatã, salonul cu pricina este închis, iar administratorul este de negãsit.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2