Date companie
 
 
 
 

O soferita a fost la un pas sa fie linsata de rudele copilului pe care l-a calcat cu masina

RSS Știri
 
 
Data publicării : 29 Iulie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : constanta, scandal, spital, masina, fetita, rude, soferita, linsata, omorata
 

O soferita a fost la un pas sa fie linsata de rudele fetiței pe care a omorat-o cu masina. Scandalul a izbucnit la Spitalul Județean de Urgență Constanța, acolo unde s-au adunat zeci de rude ale victimei, imediat dupa ce au aflat tragica veste. Din primele cercetãri, se pare că fetița de șapte ani, a traversat printr-un loc nepermis, însã mașina avea vitezã peste limita legalã.

AMBIANȚÃ "Vã rog sã eliberați aleea!"

ADRIAN RAPOTAN, Iinspector adj., I.P.J. Constanta "Am aflat cã 40-50 de rude ale victimei se îndreaptã cãtre spital, foarte tulburate, foarte agitate. Pentru a preveni astfel de evenimente negative am mobilizat mai multe echipaje de Poliție de pe raza municipiului Constanța."

EMIL MORARU, cms. sef, D.I.A.S. Constanta "În curtea spitalului erau în jur de 50 de etnici romi, care au fãcut scandal infernal, au fost deosebit de violenți, au încercat sã intre cu forța în spital, medicii s-au speriat."

Zeci de polițiști au stat de pazã la spital, acolo unde a fost adusã șoferița pentru a i se recolta probe biologice. Tanara este cercetatã penal pentru ucidere din culpã.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2