Date companie
 
 
 
 

O studenta a fost salvata de un polițist, la Timișoara

RSS Știri
 
 
Data publicării : 18 Februarie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : timisoara, politist, studenta, talhar
 

Profesionalism desăvârșit, pentru un polițist de 26 de ani din Timișoara, care a reușit să scoată o studentă din ghearele unui tâlhar. Omul legii se afla în afara orelor de serviciu, însă, în momentul în care a observat că tânăra era atacată cu un cuțit, l-a imobilizat pe agresor și și-a alertat imediat colegii. În vârstă de 19 ani, victima este studentă la o facultate din Timișoara și se întorcea de la cursuri. Aceasta și-a recuperat bunurile și a scăpat doar cu o rană superficială.

ADELINA BUBURUZAN, victimă Blurați fața fetei "Mergeam pe stradã si un tip m-a acostat. Mi-a pus cutitul la gât, mi-a zis sã-i dau bunurile de valoare, i-am zis cã nu am si m-a întrebat de ce mint!"

SILVIU MARINOVICI, I.P.J. Timiș "Am luat-o la fugã dupã ei, dupã garaje! Era întuneric beznã, mi-am declinat identitatea, l-am tras la luminã. Am vãzut cã o ameninta cu ceva, l-am imobilizat!"

EMIL ANDREI, purtator de cuvant, I.P.J. Timiș "Un politist de la Serviciul Criminalisticã aflat în timpul liber a prins un tânãr de 30 de ani care cu un cutit a amenintat o tânãrã, de la care a sustras un telefon mobil si cerceii!"

Polițistul a fost felicitat de colegi, iar atacatorul este anchetat de procurori pentru tâlhărie și riscă până la 20 de ani de închisoare.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2