Date companie
 
 
 
 

Oana Niculescu Mizil vrea un copil cu Marian Vanghelie

RSS Știri
 
 
Data publicării : 2 Ianuarie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : copil, vanghelie, 2013, mizil, oana
 

Cel mai frumos cadou pe care 2013 i-l poate aduce Oanei Niculescu Mizil este un copil. Partenera de viață a lui Marian Vanghelie, vrea să devină mămică în acest an, chiar dacp nu este măritată cu primarul sectorului 5.

OANA NICULESCU MIZIL, deputat PSD "- Îmi doresc foarte mult un copil si ne dorim foarte mult un copil! - Sã ne asteptãm si la o nuntã, anul care vine? - Îl lãsãm pe Dumnezeu sã decidã! Cum vrea Dumnezeu, cum vrea, cum vor astrele si cum vrea Marian. - Ati primit o cerere în cãsãtorie? - E secret. Nu pot sã vã spun!"

Întrebat și el despre planurile de nuntă, Marian Vanghelie a dat un răspuns de... politician!

MARIAN VANGHELIE, primar, Sectorul 5 "- Sã ne asteptãm la o nuntã în anul care vine? - Dacã vine cu noroc, orice lucru care e cu noroc, e cu bine!"

Marian Vanghelie și Oana Niculescu Mizil sunt implicați într-o relație amoroasă, după ce ambii și-au părăsit partenerii pentru a fi împreună. Proaspăt realeasă deputat, Mizil, în vârstă de 37 de ani, a mai fost căsătoritã, dar nu are copii. In schimb, Vanghelie, care va împlini luna viitoare 45 de ani, are un băiat dintr-o relație anterioară. Cei doi se află în vizorul Agenției Naționale de Integritate, după ce inspectorii A.N.I. au primit informații că nu și-au trecut în declarațiile de avere mai multe sume de bani. Oana Mizil mai are un dosar deschis de Agenție pentru conflict de interese. In septembrie 2011, A.N.I. a sesizat Parchetul General, pentru că Mizil ar fi avizat un contract individual de muncă privind angajarea mamei sale la Biroul Parlamentar din București al social-democratei.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2