Date companie
 
 
 
 

Oana Zãvoranu a plecat din apartamentul în care a locuit cu Pepe

RSS Știri
 
 
Data publicării : 23 Martie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : scandal, apartament, Oana Zavoranu, Pepe, divort, mutare, hotel
 

Oana Zãvoranu s-a mutat, in toiul noptii, din casa în care a locuit cu Pepe. Vedeta a luat cu ea de la haine pânã la aparatul de aer conditionat, rafturile, aragazul, frigiderul, a luat oglinzile din bai si chiar si oalele de bucãtãrie. Toate au fost urcate în mai multe dube.


AMBIANTÃ: "Uite, scaunul asta pune-l aici." (...) Ia si pe ãsta. (...) (...) Vezi cã e greu, greu. (urcã un sac cu lucruri)

AMBIANTÃ: "Nu încape mã asa, pe lung, saltã sus, prietene. (...) Fii atent cu astea, soriceii. (...) Nu mai pot, cã dacã deschid usa se duc în partea cealaltã. (...) Nu le mai pune." (...) ia , Marius, vezi astea macar mai intra, si atât. Bãi, nu întelegi cã nu se mai poate. (...) Ne-a încurcat dulapul ãsta mare." (...) Ia, bagã mana sub el, asa." (...) Ce ati luat acolo si perdele, si prosoape, tot. Nu, astea sunt itele de la rãzboi."

Dupã ce lucrurile au fost puse în dube, a apãrut si Oana.

OANA ZÃVORANU: "Ce-ai aici mã, manifestatie. (...) -Ce-ai mai lãsat acasã? -Multe amintiri frumoase, urâte. Viata merge mai departe, cum s-ar spune. Vã rog, nu ma agresati. (...) -Care este masina. -Aici în fatã, Oana, aici. Ok. (...) -Oana, Pepe stie ca ai golit apartamentul. Dacã esti obraznicã si proastã nu o sã-ti rãspund nimic."

Oana Zavoranu le-a explicat ziaristilor ca, pentru moment, va merge la un hotel.




« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu



 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2