Date companie
 
 
 
 

Operațiune de aducere la mal a navei cu 14.000 de oi, răsturnată în Marea Neagră

RSS Știri
 
 
Data publicării : 25 Noiembrie 2019
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : oi, libia, port, sirieni, nava, operatiuni, midia, vapor
 

Autoritățile au reluat, astazi, operațiunile pentru aducerea la mal a navei răsturnate, ieri, în Portul Midia. Operațiunea presupune înlăturarea de pe partea superioarpă a vaporului a încărcăturii, pentru a putea fi remorcat. La fața locului au fost trimise o ambulanță a Serviciului Județean, o autospecială, un container multirisc și o ambarcațiune. Nava nu se află în pericol de scufundare. În zona în care s-a răsturnat, adâncimea apei nu este foarte mare. La bordul navei se aflau 22 de sirieni și 14.000 de oi. Autoritățile au reușit să salveze 32 de oi aflate pe vapor, care au fost aduse pe uscat, în țarcul unde fuseseră încărcate pe navă. O persoană a suferit un șoc hipotermic, după ce a căzut în apă. Aceasta a fost preluată cu ambulanța și transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru îngrijiri medicale. Din fericire, toate persoanele aflate la bord au fost salvate. Nava ar fi trebuit să ajungă în Libia. Ministrul Transporturilor a cerut, astăzi, o investigație amănunțită în acest caz.


Operațiune de aducere la mal a navei cu 14.000 de oi, răsturnată în Marea Neagră

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Container adus din China, plin cu rulmenți contrafăcuți ( 22 Octombrie 2019 )

  Sute de mii de rulmenți contrafăcuți, confiscați în Portul Constanța Sud Agigea! Lucrătorii vamali au descoperit într-un container sosit din China aproximativ 270.000 de rulmenți susceptibili a fi contrafăcuți, care...

 • Dosare penale pentru infracțiuni, în porturile de la Marea Neagră ( 21 Iulie 2019 )

  Dosare penale, după perchezițiile făcute de polițiști în porturile de la Marea Neagră! Prejudiciul total în dosare este de trei milioane de euro. Controalele au fost efectuate de la începutul anului și până în prezent, în porturile..

 • Nava-școală ”Mircea”, în marș de instrucție ( 5 Mai 2019 )

  Bricul „Mircea” a plecat în călătorie, pe mările și oceanele lumii. Nava-școală a ridicat ancora, duminică dimineață, din portul Constanța, și a plecat în tradiționalul marș internațional de instrucție, cu 179 de persoane la bord.

 • Cioban călcat cu mașina, pe un câmp de lângă Bacău ( 19 Aprilie 2019 )

  Imagini șocante surprinse la Bacău! Un cioban a fost urmărit și călcat cu mașina pe un câmp de la marginea orașului. Totul s-a petrecut sub privirile îngrozite ale soției și rudelor ciobanului, care au și filmat scena. Șoferul se certase...

 • Un marinar mort și un altul rănit, în Portul Constanța ( 14 Februarie 2019 )

  Incident cu deznodământ tragic, în Portul Constanța! Un marinar, în vârstă de 64 de ani, și-a pierdut viața și un altul, de 51 de ani , este grav rănit, după ce au căzut în apă, între două remorchere acostate în Dana zero a portului.

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2