Date companie
 
 
 
 

”Opriți Timpul”, duminică, 22 martie, de la ora 13:00

RSS Știri
 
 
Data publicării : 21 Martie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : sezon, debut, spectacol, televiziune, enache, corina, opriti, timpul
 

Începe numărătoarea inversă, până la momentul debutului noului sezon al emisiunii ”Opriți Timpul”, la Național TV. Cortina marelui spectacolul de televiziune se ridică mâine, 22 martie, începând cu ora 13. Gazdele emisiunii, Corina Chiriac și Adrian Enache, alături de invitații lor, vor aduce cântecul, muzica, glumele, zâmbetele și voia bună în casele dumneavoastră. Muzicieni, rapsozi, actori, artiști din toate domeniilor, vă vor oferi momente de neuitat, pregătite până în cel mai mic detaliu, cu talent și imaginație, dar și cu mult umor.

prin telefon: CORINA CHIRIAC, prezentatoare „Opriți Timpul” „Iată, mâine, 22 martie, echipa emisiunii „Opriți Timpul”, împreună cu Adrian Enache și cu Corina Chiriac, adică cu mine, începem un sezon nou al emisiunii, un sezon care, menționez că a fost înregistrat, filmat, înainte de începerea pandamiei de coronavirus. Așa încât nici unul din colegii noștri nu au riscat nimic.” out- 02.07

Îndrăgita artistă, Corina Chiriac, ne-a făcut și câteva dezvăluiri despre noul sezon al emisiunii.

prin telefon: CORINA CHIRIAC, prezentatoare „Opriți Timpul” „Avem pentru dumneavoastră, în fiecare duminică, câte o emisiune veselă. Adrian Enache este în formă, eu mă strădui la fel, să fiu o gazdă primitoare pentru toți colegii noștri care coboară scările decorului emisiunii Opriți Timpul”. Avem multă voie bună, muzică ușoară, muzică populară, muzică de petrecere. Cei mai talentați artiști au venit la noi cu noi cântece, frumoase, cu glumele la purtător.” out- 03.04

Adrian Enache nu s-a dat în lături și a venit cu un mesaj plin de energie, dar și cu recoamdări, pentru telespectatorii Național TV.

ADRIAN ENACHE, prezentator „Opriți Timpul” „Român drag, stai acasă, stai la masă și uită-te la noi! Adrian Enache și Corina Chiriac îți propun un super show de televiziune. Începând de mâine, duminică, 22 martie, începând cu orele 13, stai și uită-te la noi și distrează-te. O să vezi ce nu ai mai văzut până acum, super producție de televiziune, super show, muzică live cu taraful Cleante , baletul High Class, Adrian Enache și Corina Chiriac care fac show în direct. O să fie minunat, o să fie ediții de colecție, o emisiune care o să îți meargă la inimă. Stați acasă, uitați-vă la noi și o să fie bine. Vă pup!”

Vă așteptăm mâine, de la ora 13, în fața televizoarelor, pe Național TV, pentru a ne distra împreună, la „Opriți Timpul”!


”Opriți Timpul”, duminică, 22 martie, de la ora 13:00

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2