Date companie
 
 
 
 

Padoc ilegal pentru maidanezi, în curtea A.N.I.F. Gorj

RSS Știri
 
 
Data publicării : 5 Aprilie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : ilegal, inspectori, gorj, agentia, CET, targu, jiu, caini, legal, adapost, DSV, padoc, imbunatatiri, funciare
 

Un padoc ilegal pentru câini vagabonzi încinge spiritele, la Tg. Jiu. Adăpostul, construit în curtea Agenției de Îmbunătățiri Funciare, a atras atenția inspectorilor Direcției Sanitar-Veterinare, care i-au somat pe reprezentanții instituției să mute zecile de câini în padocul legal, aflat în incinta CET Tg. Jiu. Recomandare care nu poate fi respectată, din cauză că acolo nu mai există loc pentru găzduirea maidanezilor. Între timp, vecinii Agenției de Îmbunătățiri Funciare spun că nu mai suportă zgomotul și nici mirosul.

AMBIANȚĂ "- Eu aud din pat câinii lătrând. - Domn`e, dar v-a atacat? – Dar ce sunt obligat eu să suport lătratul câinilor! – Cu ce vă deranjează, domnilor? – Cum cu ce? Latră și miros!"

VOX "Ne deranjeaza zgomotul acestor câini. Nu înțelegem de ce au fost aduși aici, care este scopul lor. Este, pur și simplu, un focar de infecție."

AMBIANȚĂ, angajată: "- Dar ați venit să-mi spuneți că vă deranjează?! Stați un pic, vă rog! Trebuia să-mi spuneți. Cum i-ați strâns? - Cum să-i strâng? Uite, de pe stradă, bolnavi, loviți."

prin telefon: NICOLAE CONTOLORU, director, A.N.I.F. Gorj "Știam că atunci când am avut utilaje, aveam vreo 15 câini, care păzeau utilajele. Utilajele au fost transferate la Severin, iar cățelușii au rămas. Doamnele de la mine din instituție au mai găsit câte unul accidentat, câte unul bolnav și uite așa i-au înmulțit."

MIRCEA MOLDOVEANU, purtător de cuvânt, D.S.V. Gorj "E un număr destul de mare de câini întreținut în această locație. L-am invitat pe domnul director la noi la sediu, să găsim împreună o rezolvare a acestei probleme."

În fața solicitărilor, autoritățile locale din Târgu Jiu au hotărât să extindă capacitatea padocului din incinta CET cu circa 200 de locuri. În acest scop, municipalitatea va aloca 143.000 de lei, iar investiția va fi încheaiată în cel mult un an de zile.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2