Date companie
 
 
 
 

Până acum, subiecte ușoare la examenul de bacalaureat

RSS Știri
 
 
Data publicării : 9 Iunie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : examen, bacalaureat, masuri, supraveghere, probe, absolventi, banu, competente, lingistice
 

A doua zi de bacalaureat, a doua zi de susținere a probei de competențe lingvistice de comunicare orală în limba română, care se va încheia mâine. Deocamdată, candidații spun că subiectele au fost mai usoare decât se asteptau.

CĂTĂLINA CINCĂ, reporter ”La examenul de bacalaureat de anul acesta sunt aplicate măsuri stricte. În sălile de examen există sisteme de supraveghere video și audio, iar politistii patrulează în zona școlilor pe toată durata examenelor.”

Conștienți că trebuie să respecte anumite reguli, dar și că impresia contează, tinerii au căutat să se prezinte cât mai decent la examen.

VOX ”- Am vrut să-mi iau maiou pe mine, dar mi-am luat asta, să nu mi se vadă tatuajele sau așa am mai multe. - Cât ai învățat? - Nu prea am învățat! Știam dinainte! Am mai repetat o dată.”

VOX ”A fost destul de ușor! Eu am fost primul. Nu e o proba grea. Au fost întrebări foarte simple.”

VOX ”- Te-ai pregătit? - Puțin. - Cât timp? - O oră. Și aranjatul? Că vad că ai un outfit... - Aranjatul 3 minute.

VOX ”- Cât ai învățat? - O oră, că e ușor la oral.”

VOX ”Atâta timp cât știi ce să vorbești și ai cât de cât idee... Tebuie să te relaxezi! Deocamdată, ne relaxăm.”

VOX ”- Am scris ce am știut! - Ce calificativ crezi că o să iei? - Excelent!”

Dupa proba de competetente lingvistice urmeaza alte probe dificile

MARIAN BANU, inspector imagine, I.S.M.B. ”Urmează evaluarea competențelor digitale, în 18-19 iunie, și evaluarea competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internașională, pe 22 și 26 iunie, după care pregătim probele scrise care sunt relevante.”

Aproape 170.000 de candidați s-au înscris pentru susținerea examenului de bacalaureat în sesiunea iunie-iulie 2015. Sunt cu peste 7.000 mai mulți decât în aceeași sesiune a anului trecut. Rezultatele examenului de bacalaureat vor fi afișate pe 6 iulie.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2