Date companie
 
 
 
 

Parada carelor alegorice, în stațiunea Mamaia

RSS Știri
 
 
Data publicării : 28 Iulie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : constanta, primar, Mazare, Mamaia, parada, regele, lumini, statiune, care, alegorice, defilare, nabucodonosor, animatoare, sunet
 

Defilare impresionantă de care alegorice, în stațiunea Mamaia! Zece mașini uriașe, pavoazate cu elemente exotice, au atras atenția turiștilor, de la intrare, pânã în centrul stațiunii. Și de aceastã datã, primarul Radu Mazãre a fost atracția evenimentului! Edilul Constanței s-a costumat în Nabucodonosor, regele Babilonului, și ca să fie cât mai autentic, și-a vopsit unghiile cu ojă aurie.

RADU MAZÃRE, primar, Constanța "Costumul este în ton! Știți cã Babilonul, în perioada respectivã, era mult mai mult decât este New York-ul acum. Sã știi cã oja nu o sã apuc sã o șterg pânã merg în club. O sã merg cu ojã în club, de data asta, și am și pe picioare."

Muzica și ținutele extravagante ale animatoarelor au atras, în egală măsură, atenția miilor de turiști de pe faleza dinMamaia.

VOX "- Sunt nãscut în București, crescut la Predeal și locuiesc în Elveția. - Cum vi se pare padara? – Da, e frumos! Aglomerație, color."

Parada carelor alegorice a fost organizată ca la carte, iar specialiștii în lumini, sunet și video și-au unit talentele pentru un show perfect.

MATEI MIKO, producãtor tehnic "Sunt mii de metri de cabluri de sunet, de luminã, de comenzi, mai multe camere. E o sintezã a ceea ce înseamnã, azi, industria audio-vizualã."

Pânã la finalul verii, Radu Mazãre a promis cã se va costuma și în Suleyman Magnificul și va defila alãturi de cadâne. În urmã cu trei sãptãmâni, la prima paradã din acest sezon, edilul a apãrut costumat în Regele Soare.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2