Date companie
 
 
 
 

Parcare etajată în sectorul 4

RSS Știri
 
 
Data publicării : 28 Noiembrie 2019
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : parcare, resedinta
 

Prima parcare de tip `park&ride` din Sectorul 4 al Capitalei, inaugurată astăzi! Amenajată într-una dintre cele mai aglomerate zone din București, la intersecția Șoselei Berceni cu Șoseaua Olteniței, noua parcare are o capacitate de 305 de locuri, dispuse pe trei nivele. La parter, au fost configurate 86 de parcaje. Trebuie menționat că 7 dintre acestea sunt destinate persoanelor cu dizabilități, iar două locuri motocicletelor.

DANIEL BĂLUȚĂ, primar, sectorul 4

"Discutăm de o parcare situată în vecinătatea Pieții Berceni Olteniței, și pentru că ne aflăm în vecinătatea unui cartier de blocuri tersasa circulară va avea și terenuri de sport."

Costurile acestei parcări au fost de 500 de euro pe metrul pătrat construit, un total de 3 milioane și jumătate de euro fără TVA. Dacă pentru construirea locurilor noi de parcare Administrația sectorului 4 poate fi felicitată, legat de reabilitările blocurilor din sector locatarii sunt extrem de nemulțumiți. Proprietarii se plâng că le plouă în case, că tencuiala a început să crape și că firma de construcție i-a lăsat baltă, deși nu a terminat lucrările. Întrebat despre aceste nereguli edilul ridică din umeri.

DANIEL BĂLUȚĂ, primar, sectorul 4
"Nu există nimic perfect nici în privința parcărilor nici în privința asfaltărilor, lucrurile nu au cum să fie perfecte din prima."

La 3 luni după ce redacția noastră de știri a realizat un material despre modul dezastruos în care a fost efectuată reabilitarea termică la blocului 103 de pe strada caporal Gheorghe Ion, nimic nu s-a mai întâmplat. Sătui de indiferența autorităților, oamenii nici nu mai îndrăznesc să spere că lucrurile vor fi îndreptate.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Taxa pentru un loc de parcare în București, de 7 ori mai scumpă ( 27 Aprilie 2021 )

  Noile tarife anuale pentru parcările din București, votate, astăzi, de consilierii generali! Începând de anul viitor, locuitorii Capitalei trebuie să scoată din buzunar o sumă de șapte ori mai mare pentru parcare...

 • Mașinile parcate neregulamentar pe străzile din București vor fi ridicate ( 20 August 2019 )

  Vești rele, pentru șoferii care parchează după bunul plac în București! Din 26 august, va începe ridicarea autovehiculelor parcate sau staționate neregulamentar pe drumurile publice care fac parte din rețeaua principală...

 • Apartament incendiat, la Oradea ( 12 Martie 2019 )

  Un tânăr de 25 de ani a creat panică într-un cartier din Oradea! Acesta și-a incendiat apartamentul în care locuia în chirie împreună cu mama sa, iar mai apoi s-a aruncat de la etajul doi al blocului. La fața locului s-au deplasat echipaje de pompieri militari ale Detașamentului 2 Oradea, precum și echipaje SMURD. Fumul gros produs de incendiu a cuprins întreg blocul de 10 etaje, iar locatarii au fost evacuați. 

 • Cresc tarifele pentru parcarea în centrul Capitalei ( 1 Iulie 2018 )

  De astăzi, cresc tarifele pentru parcare, în centrul Capitalei. Taxa pe un loc de parcare va ajunge la 10 lei pe oră. Municipalitatea susține că măsura era necesară, întrucât în București au fost depășite valorile-limită stabilite prin legislația Uniunii Europene privind calitatea aerului. 

 • Tarife majorate pentru parcarea în centrul Capitalei ( 29 Iunie 2018 )

  Tarife majorate pentru parcare, în centrul Capitalei! Decizia intră în vigoare de la 1 iulie. Taxa pe un loc de parcare va ajunge la 10 lei pe oră. Municipalitatea susține că măsura era necesară, întrucât în București au fost depășite valorile-limită stabilite prin legislația Uniunii Europene privind calitatea aerului.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2