Date companie
 
 
 
 

Parlamentarii vor ca produsele care se apropie de data expirării să se vândă mai ieftin cu până la 70%

RSS Știri
 
 
Data publicării : 14 Noiembrie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : alimente, reduceri
 

Reduceri de până la 70 la sută pentru alimentele care mai au câteva zile de valabilitate! Iată ce vor să reglementeze unii parlamentari, printr-un nou proiect legislativ. Astfel, spun aleșii, s-ar reduce risipa de mâncare. Proiectul este inițiat de un parlamentar din opoziție, Marius Ovidiu Isăilă, care sperã sã obținã și susținerea celor de la putere.

MARIUS OVIDIU ISĂILĂ, senator PDL: "Vine în sprijinul (...) nevoiașilor, în primul rând, al celor care au resurse mai puține, în al doilea rând îi ajutăm pe producători. (...) Ne-am gândit la un discount undeva între 70 și 80 la sută la produsul care este în termen de expirare!"

Clienții nu sunt, însă, prea încântați de această idee și spun cã mai bine dau un ban în plus, în loc sã riște sã cumpere mâncare stricatã.

VOX: "-Produsele care mai au câteva zile de valabilitate ar putea costa cu pâna la 70% mai puțin, ce părere avetț?- Proastă. -De ce? Nu ați cumpăra? -Nu, (...) sunt obligat să le consum următoarea zi, nu?"

VOX: "Poate să fie alterate, stricate, (...) ei trebuie să scoată marfa din raft. (...) Dacă dai, dai puțin, dar cel puțin să fie bun!"

Potrivit specialiștilor, în România sunt distruse anual cinci milioane de tone de alimente.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2