Date companie
 
 
 
 

Patru oameni, printre care și un copil, intoxicați cu monoxid de carbon de la sobă, în județul Argeș

RSS Știri
 
 
Data publicării : 29 Octombrie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : intoxicati, monoxid
 

Intoxicați cu monoxid de carbon! Patru oameni din comuna argeșeană Stolnici au ajuns la spital, după ce au fost găsiți în casă în stare de inconștiență.

AMBIANȚĂ (intra ambulanta pe poarta spitalului)

Toți patru, printre care și o fetiță de 12 ani, dormeau într-o cameră încălzită cu o sobă pe lemne. Ei au fost salvați în ultimul moment de un alt membru al familiei, care a intrat întâmplător în cameră. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de la Ambulanța și SMURD.

CĂTĂLIN CROITORU, reprezentant, ISU Argeș: "Pentru o intoxicație cu ciuperci. Ajungând la fața locului am descoperit cinci persoane intoxicate. (...) Casa era plină de fum."

Din primele verificări, soba era înfundată, a emanat fumul în cameră, iar oamenii s-au intoxicat cu monoxid de carbon.

VOX: " De la sobă. (...) Pe mine m-a luat amețeala, mă furnică tot corpul, și vomităm și fata tot așa, tremură și era rece complet."

Rând pe rând, cei patru au fost stabilizați și duși de urgență la Spitalul Judetean și la cel de Pediatrie din Pitești. Tot în județul Arges, în urma cu câteva zile, trei oameni au murit după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Copii intoxicați cu paracetamol sirop, la Botoșani ( 3 Mai 2021 )

  Copii intoxicați cu paracetamol! O fetiță de cinci ani și fratele ei, în vârstă de doi ani, din București, aflați în vacanță la bunici în județul Botoșani, au consumat accidental o doză de paracetamol de trei...

 • Trei copii au murit intoxicați cu fum ( 23 Decembrie 2018 )

  Tragedie în localitatea Archita din județul Mureș! Trei copii au murit intoxicați cu fum, în urma incendiului care le-a mistuit casa. Focul a izbucnit astăzi, la prânz, și a cuprins cu repeziciune întreaga locuință. Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție.

 • Doi tineri, intoxicați cu monoxid de carbon ( 10 Aprilie 2018 )

  Tragedie cumplită în orașul Plopeni, din județul Prahova! Un tânăr de 18 ani a fost găsit mort în casă, intoxicat cu monoxid de carbon. Iubita lui, în vârstă de 17 ani, a fost găsită leșinată și a fost dusă la spital. Cei doi și-au petrecut noaptea împreună, în apartamentul tânărului, și s-au încălzit la un convector cu gaze. Spre dimineață, cu ultimele puteri, fata și-a sunat mama să vină să o salveze. Din nefericire, băiatul era decedat la sosirea medicilor de la Ambulanța Prahova.

 • Un bărbat a murit și soția sa e în comă după intoxicație cu monoxid de carbon ( 15 Octombrie 2017 )

  Tragedie într-o familie din Lelești, județul Gorj! Un bărbat de 79 de ani a fost găsit mort în casă, iar soția lui de 74 de ani se zbate între viața și moarte la spital. Vecinii i-au găsit în casă după ce nu i-au văzut timp de două zile. Cei doi s-au intoxicat cu monoxid de carbon de la o soba defectă.

 • O mamă și copilașul ei de 7 ani au murit intoxicați cu monoxid de carbon ( 8 Octombrie 2017 )

  Sfârșit tragic pentru o femeie și copilașul ei de șapte ani. Au murit în urma intoxicării cu monoxid de carbon, în locuința lor din Curtea de Argeș. Tatăl, mama și copilul cel mic al acestora au mers la culcare...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2