Date companie
 
 
 
 

Un bărbat a murit și soția sa e în comă după intoxicație cu monoxid de carbon

RSS Știri
 
 
Data publicării : 15 Octombrie 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : intoxicati, monoxid de carbon
 

Tragedie într-o familie din Lelești, județul Gorj! Un bărbat de 79 de ani a fost găsit mort în casă, iar soția lui de 74 de ani se zbate între viața și moarte la spital. Vecinii i-au găsit în casă după ce nu i-au văzut timp de două zile. Cei doi s-au intoxicat cu monoxid de carbon de la o soba defectă.

VOX: "Au fost chemați de un vecin la o pomană, o doamnă mai curajoasă a văzut că nu mai ies și a intrat peste ei."

VOX: "I-a găsit acolo căzuți, el era decedat și soția mai avea semne vitale."

VOX: "M-am alarmat, astă seară când am văzut lumina stinsă și mi-am dat seama că nu e în ordine și m-am dus, am sunat copiii toti și mi-au spus că nu știu nimic și am fost sigură ce sa mai, ultima oară am vorbit cu ei aseară și am chemat vecinii și i-am găsit întinși pe pat."

În scurt timp, la fața locului au ajuns doua echipaje medicale, însă bărbatul era deja mort, iar femeia a ajuns la spital în comă.

VOX:-"O pacientă în comă profundă, nu se poate de acum care e situația, nu știm cât a stat în hipoxie."

Politiștii au deschis o anchetă pentru moarte suspectă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Copii intoxicați cu paracetamol sirop, la Botoșani ( 3 Mai 2021 )

  Copii intoxicați cu paracetamol! O fetiță de cinci ani și fratele ei, în vârstă de doi ani, din București, aflați în vacanță la bunici în județul Botoșani, au consumat accidental o doză de paracetamol de trei...

 • Trei copii au murit intoxicați cu fum ( 23 Decembrie 2018 )

  Tragedie în localitatea Archita din județul Mureș! Trei copii au murit intoxicați cu fum, în urma incendiului care le-a mistuit casa. Focul a izbucnit astăzi, la prânz, și a cuprins cu repeziciune întreaga locuință. Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție.

 • Doi tineri, intoxicați cu monoxid de carbon ( 10 Aprilie 2018 )

  Tragedie cumplită în orașul Plopeni, din județul Prahova! Un tânăr de 18 ani a fost găsit mort în casă, intoxicat cu monoxid de carbon. Iubita lui, în vârstă de 17 ani, a fost găsită leșinată și a fost dusă la spital. Cei doi și-au petrecut noaptea împreună, în apartamentul tânărului, și s-au încălzit la un convector cu gaze. Spre dimineață, cu ultimele puteri, fata și-a sunat mama să vină să o salveze. Din nefericire, băiatul era decedat la sosirea medicilor de la Ambulanța Prahova.

 • Au murit intoxicate cu fum ( 7 Decembrie 2017 )

  Sfârșit tragic pentru două femei din comuna Vulturu, județul Vrancea! Cele două, noră și soacră, au fost găsite moarte în casă, după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon. Vecinii spun că femeia de 40 de ani își ajuta soacra, de 83 de ani, să facă baie. Acestea au fost găsite inconștiente de fiul de 15 ani al femeii de 40 de ani. Băiatul a încercat să-și resusciteze mama și bunica până la sosirea ambulanței, însă fără rezultat.

 • O mamă și copilașul ei de 7 ani au murit intoxicați cu monoxid de carbon ( 8 Octombrie 2017 )

  Sfârșit tragic pentru o femeie și copilașul ei de șapte ani. Au murit în urma intoxicării cu monoxid de carbon, în locuința lor din Curtea de Argeș. Tatăl, mama și copilul cel mic al acestora au mers la culcare...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2