Date companie
 
 
 
 

Au murit intoxicate cu fum

RSS Știri
 
 
Data publicării : 7 Decembrie 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : monoxid de carbon, intoxicate
 

Sfârșit tragic pentru două femei din comuna Vulturu, județul Vrancea! Cele două, noră și soacră, au fost găsite moarte în casă, după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon. Vecinii spun că femeia de 40 de ani își ajuta soacra, de 83 de ani, să facă baie. Acestea au fost găsite inconștiente de fiul de 15 ani al femeii de 40 de ani. Băiatul a încercat să-și resusciteze mama și bunica până la sosirea ambulanței, însă fără rezultat.

VOX: "Eu am înțeles că au făcut baie și a intrat nora cu soacra și la un moment dat a plecat băiatul să vadă și le-a găsit moarte de la o butelie de gaz."

VOX: "M-a sunat o vecină acum și mi-a zis că a murit Ioana și atât."

Medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru cele două femei.

VOX: "La fața locului au fost găsite în stop cardio-respirator, probabil intoxicate cu monoxid de carbon provenite de la un încălzitor gpl au fost găsite de familie și trase în holul casei, s-au făcut manevrele de resuscitare însă din păcate fără răspuns."

Cadavrele au fost transportate la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Un bărbat a murit și soția sa e în comă după intoxicație cu monoxid de carbon ( 15 Octombrie 2017 )

  Tragedie într-o familie din Lelești, județul Gorj! Un bărbat de 79 de ani a fost găsit mort în casă, iar soția lui de 74 de ani se zbate între viața și moarte la spital. Vecinii i-au găsit în casă după ce nu i-au văzut timp de două zile. Cei doi s-au intoxicat cu monoxid de carbon de la o soba defectă.

 • Un bărbat a murit intoxicat cu monoxid de carbon ( 27 Ianuarie 2016 )

  Tragedie într-o comună din Prahova! O familie s-a intoxicat cu monoxid de carbon de la soba din casă. Bărbatul a murit, iar soția și fiica sa au fost salvate în ultimul moment. Un vecin a fost cel care i-a descoperit. Îngrijorat că nimeni nu răspundea la telefon, omul a intrat în casa vecinilor și când, a văzut ce s-a întâmplat, a alertat poliția.

 • Bătrână moartă sub privirile soțului paralizat ( 18 Martie 2015 )

  Sfârșit crunt pentru o batrână din Argeș! Femeia a murit intoxicată cu monoxid de carbon sub privile îngrozite ale soțului ei, imobilizat la pat. Bătrânul a încercat să o salveze, s-a târât pe jos prin casă în speranța că va putea ajunge în curte să strige după ajutor. Nu a avut însă putere și a fost găsit zăcând neputincios pe podea. Tragedia a avut loc la Stolnici, acolo unde locuiau cei doi soți, de 80 și 84 de ani. De câțiva ani, bătrânul era imobilizat la pat, iar femeia, cu care își petrecuse 50 de ani din viata, avea grijă de el. Pentru că nu raspundeau la telefon, una dintre fiice a rugat un vecin să treacă pe la ei să vadă ce li s-a întâmplat.

 • Trei fetițe și mama lor, intoxicate cu fum ( 2 Decembrie 2013 )

  Intoxicate cu fum, în seara de 1 decembrie! O mamă și cele trei fetițe ale sale, au fost în pericol de moarte, din cauza unei sobe înfundate. Incidentul s-a produs într-o localitate din județul Bacău. Fără să știe că soba era înfundată, femeia a făcut focul, după care a adormit, împreună cu fetele. La scurt timp, bârnele de lemn din podul locuinței au luat foc, iar casa a fost invadată de fum. Când a venit acasă...

 • Douã tinere au murit intoxicate cu monoxid de carbon, în Capitalã ( 17 Ianuarie 2013 )

  Douã tinere studente au fost gãsite moarte, într-o locuințã din Capitalã! Fetele s-au intoxicat cu monoxid de carbon provenit de la o sobã alimentatã cu gaz metan. Una dintre tinere, originarã din Cluj, locuia cu chirie împreunã cu familia, într-o casã de lângã Gara de Nord. Cealaltã tânãrã venise la ea în vizitã. Cele douã fete, de 18, respectiv 19 ani, erau prietene foarte bune. Dupã ce au terminat cursurile, au hotãrât sã-și petreacã...

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Miercuri, 19 Dec. 2018

1 EUR = 4.6571 RON
0.0093
1 USD = 4.0846 RON
0.0026
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2