Date companie
 
 
 
 

Bătrână moartă sub privirile soțului paralizat

RSS Știri
 
 
Data publicării : 18 Martie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : arges, intoxicata, monoxid de carbon
 

Sfârșit crunt pentru o batrână din Argeș! Femeia a murit intoxicată cu monoxid de carbon sub privile îngrozite ale soțului ei, imobilizat la pat. Bătrânul a încercat să o salveze, s-a târât pe jos prin casă în speranța că va putea ajunge în curte să strige după ajutor. Nu a avut însă putere și a fost găsit zăcând neputincios pe podea. Tragedia a avut loc la Stolnici, acolo unde locuiau cei doi soți, de 80 și 84 de ani. De câțiva ani, bătrânul era imobilizat la pat, iar femeia, cu care își petrecuse 50 de ani din viata, avea grijă de el. Pentru că nu raspundeau la telefon, una dintre fiice a rugat un vecin să treacă pe la ei să vadă ce li s-a întâmplat.

VOX: "Am intrat cu o vecină și am găsit-o pe dânsa moartă. Pe dânsul nu-l găseam, după aia am sunat la fată la București, am insistat mai mult și l-am găsit în altă cameră, căzut în cămara aia."

VOX: "Ea e căzută într-o parte așa. Și el în camera cealaltă era pe spate așa, dar nu zicea nimic. El respira, dar ea nu."

Oamenii cred că bărbatul a încercat să ceara ajutor și s-a târât prin casă. Nu a mai avut însă putere să iasă în curte.

VOX: "Cred că el a vrut să iasă, să strige ceva, dar a nimerit în camera cealaltă, cred."

CRISTINA DOBRE, medic, Ambulanță Argeș: "Doamna este decedată de aproximativ 24 de ore. Soțul era bine. Era căzut în casă, dar era conștient, cooperant, cu funcții vitale prezente bune."

Bătrânul este încă în stare de șoc și nu a putut da prea multe detalii. Prima ipoteza a anchetatorilor este aceea că bătrâna a murit intoxicată cu monoxid de carbon de la soba din cameră.

VOX purtător de cuvânt IPJ Argeș: "În cauză se desfășoară cercetări pentru a se stabili cu exactitate cauzele și împrejurările în care a survenit decesul femeii."

Și în Bacău, o femeie de 86 de ani a murit în propria casa în urma unui incendiu.

AMBIANȚĂ: "Băieții aia care lucrau aici au văzut fum. S-au dus acolo, au sărit gardul, au deschis ușa, a ieșit flacara dinăuntru."

Pompierii spun că focul a izbucnit după ce din soba au sărit scântei.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2