Date companie
 
 
 
 

Patru tineri din județul Dâmbovița, prinși după ce au furat tot ce le-a ieșit în cale

RSS Știri
 
 
Data publicării : 1 Martie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : hoti, biserica, case, termica, centrala, tuica, vacaresti, cazane, electrocasnice, chiuveta
 

Patru indivizi din localitatea dâmbovițeană Văcărești, printre care și doi minori, au reușit o adevărată performanță, după ce, în doar o săptămână, au spart trei case și o biserică, și au furat bunuri a căror valoare depășește 10.000 de lei. Captura a fost una diversificată! Electrocasnice, țevi de la centrala termică, chiuveta de la baie sau cazane de țuică. Norocul lor a fost însă efemer! Ei au ajuns pe mâna oamenilor legii.

AMBIANȚĂ "Cu pila asta, au spart, au băgat mâna, au deschis geamurile și apoi au intrat pe fereastră."

Localnicii nu mai aveau liniște, noaptea, pentru că tinerii, cu vârste cuprinse între 15 și 21 de ani, furau tot ce le ieșea în cale. Biserica a fost spartă de hoți de două ori, iar una dintre case, de patru ori.

VOX "Au luat aragazul și mașina de spălat. Le-au tras din bucătărie! Cuptorul cu microunde, țevile de la centrală și chiuveta."

VOX "Noaptea, operau. Lucrurile furate le vindeau prin sat pe aici. Au încercat să le vândă. Pe celelalte le-au depozitat la câteva case, care au spart-o și pe aceea ulterior."

Suspecții spun, cu seninătate, că au furat pentru a face rost de bani.

VOX " - Ce făceați cu bunurile? – Le vindeam. – Unde? – Unde găseam. - Păi, de ce? – Păi, dacă nu am avut bani! - Și de muncă? – Păi, dacă ne dădeați dumneavoastră, da."

Polițiștii au recuperat mare parte din bunurile furate, iar cei patru riscă până la 15 ani de închisoare, pentru furt calificat.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • O femeie și doi copii au murit într-un incendiu ( 16 Septembrie 2019 )

  Sfârșit tragic pentru o familie din județul Neamț! O femeie și cei doi copii ai săi au murit, după ce casa lor aflată în localitatea Săvinești a fost cuprinsă de flăcări. La fața locului au intervenit cinci autospeciale de stingere.

 • Rechizite în dar, oferite de Biserică elevilor din famiii nevoiașe ( 7 Septembrie 2019 )

  Șase sute de copii din familii nevoiașe au primit, în dar, rechizite școlare din partea parohiilor din Sectorul 6. Darurile au fost date prin intermediul Protoieriei Sector 6 București. Rechizitele au fost distribuite la Mânăstirea Chiajna.

 • A.N.A.F. controlează casele de marcat ( 5 Septembrie 2019 )

  Sute de avertismente și amenzi de 7,6 mil. lei, date de inspectorii ANAF într-o singură lună!Conform unui comunicat al Direcției Generale Antifraudă Fiscală, în cadrul controalelor efectuate în luna august, inspectorii au identificat...

 • Voucherele din programul ”Rabla pentru electrocasnice”, epuizate în câteva ore ( 16 Iulie 2019 )

  Voucherele programului ”Rabla pentru electrocasnice” s-au dat precum pâinea caldă. Toată suma alocată proiectului s-a epuizat foarte repede. Românii au luat cu asalt site-ul Administrației Fondului pentru Mediu.

 • A treia sesiune a programului ”Rabla electrocasnice”, operațională ( 15 Iulie 2019 )

  A început cea de-a treia sesiune a programului "Rabla pentru electrocasnice"! Administrația Fondului pentru Mediu pune la dispoziția persoanelor fizice aproximativ 20 milioane lei, pentru noi înscrieri în cadrul programului.

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2