Date companie
 
 
 
 

Pe urmele lui Hagi

RSS Știri
 
 
Data publicării : 19 Noiembrie 2022
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Fotbal Cumpana
 

Sportul este prioritar în comuna Cumpăna din județul Constanța, iar mișcarea și performanța fac echipă pe drumul către podium. Continuăm seria poveștilor de succes din această comună și ne oprim astăzi la sportul rege, fotbalul!

CRISTIAN MUSTACĂ, antrenor fotbal, CS Victoria Cumpăna

”În primul rând, în această mică comună de lângă Constanța s-a creat o atmosferă propice pentru sportul de performanță, au fost oameni care și-au dorit să se facă sport în această comună și aici mi se duce gândul la doamna primar care a făcut o bază superbă, cum vedeți și dumneavoastră, și cred că s-ar bucura multe echipe de fotbal să aibă așa ceva. Și eu cred că, în România, la ora actuală, este nevoie de sport pentru că sportul creează caractere puternice, sportul dă posibilitatea tuturor copiilor să crească sănătos și într-un mediu foarte propice de performanță. Lucrul cel mai important este să creștem copii pentru echipa fanion a orașului, Farul Constanța, și așa avem un jucător under 16, la Academia Gheorghe Hagi și cred că acest copil va face pasul spre performanță, cum ne mai dorim și alții, care sunt și aici, să facă pasul și să ajungă acolo unde își dorește fiecare copil adică în divizia A sau chiar mai sus, la echipele naționale.”

FLORIAN, fotbalist

”-Vin la antrenamente de opt ani. În echipă este foarte bine și da, m-am integrat bine.
-Ai vreun meci de care îți amintești cu plăcere?
- Da, acum cinci ani, versus Academia Hagi, când am marcat două goluri.”

ALIN, fotbalist

”-Pe ce poziție joci, Alin?
-Mijlocaș central. M-a ajutat și domnul antrenor să mă orientez, dar este poziția care îmi place cel mai mult și mă simt cel mai bine.  La meciuri este o atmosferă foarte frumoasă, suntem ca o echipă, ne înțelegem bine și totul merge perfect.”

VASILICĂ CRISTOCEA, antrenor fotbal, CS Victoria Cumpăna

”Avem în jur de, la mine, juniori E și juniori D, în jur de 50, 50 și ceva de copii. Eu zic că după șase luni de zile încep să se vadă rezultatele, la cei mai mici vorbesc. Da, la grupele mele, da, sunt buni și la școală și la fotbal.”

ANDREI, fotbalist

”Cel mai mult îmi place stretchingul.  Pentru că este o metodă de relaxare.”

FLORIAN, fotbalist

”- Din fotbalul românesc cine îți place? – Ianis Hagi.”

TUDOR GRIGORIE, antrenor fotbal, CS Victoria Cumpăna

”Sunt condiții foarte bune, după cum vedeți, nu ne axăm numai pentru fotbalul de performanță, primim toți copiii care vor să facă mișcare, asta este primordial.”

Chiar dacă fotbalul îi are în prim plan pe băieți, fetele din comuna Cumpăna demonstrează și ele că sunt pasionate de acest sport.

ANTONIA, fotbalistă

”-De ce ai venit la fotbal?
-Pentru că îmi place. Că alerg și că pot da pasă.”

În comuna Cumpăna, din județul Constanța, copiii au de unde alege când vor să facă sport, pentru că există și secții de gimnastică ritmică, scrimă, rugby și nu numai.


Pe urmele lui Hagi

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2