Date companie
 
 
 
 

Pelerinaj la moaștele Sf. Efrem cel Nou, în Capitală

RSS Știri
 
 
Data publicării : 5 Mai 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : pelerinaj, biserica, bucuresti, moaste, manastire, efrem
 

Pelerinaj religios, în Capitală! Bucureștenii au avut ocazia să se roage la moastele Sf. Efrem cel Nou, cunoscut de credincioși drept grabnic ajutător și vindecător de boli.  Fragmente din moastele Sf. Efrem cel Nou aduse din Grecia au fost depuse la Mănăstirea Radu Vodă, Biserica Tuturor Sfintilor Români din cartierul Titan și la Mănăstirea Chiajna Giulești.

VOX "Este o mare bucurie pentru mănăstirea noastră, că moaștele Sf. Efrem au ajuns la noi în mănăstire. Nu toți oamenii își pot permite un pelerinaj în Grecia, să ajungă la mănăstirea unde se afla Sf. Efrem, și, acum, au această binecuvântare de a venit aici, la noi în biserică."

Sfântul Efrem cel Nou este considerat ocrotitorul celor dependenți de droguri, al celor cuprinși de depresie și al celor deznădăjduiți.

VOX "Am venit că am auzit că au adus moaștele Sf. Efrem și am văzut că a făcut multe minuni și ne rugăm și noi pentru sănătate, pentru liniște, pentru copii."

VOX "- Pentru ce vă rugați azi? - Pentru copii, că sunt plecați toți trei și vreau să se întoarcă."

Sf. Efrem cel Nou a fost un călugăr grec care a murit ca martir, în secolul al 15-lea. El a fost canonizat de Biserica Ortodoxă în anul 2011 și, de atunci, este sărbatorit în fiecare an de credincioși, pe 5 mai.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2