Date companie
 
 
 
 

Percheziții, la sediul societății care deține clubul de fotbal Sportul Studențesc

RSS Știri
 
 
Data publicării : 26 Aprilie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : fraude, investigatii
 

Polițiștii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor au descins, joi, la sediul societății comerciale care deține clubul de fotbal Sportul Studențesc! Oamenii legii au misiunea de a verifica toate documentele firmei patronate de Vasile Șiman, care este suspectat că ar fi prejudiciat bugetul statului cu milion șase sute de mii de lei, prin neplata taxelor și impozitelor. Finanțatorul Sportului Sudențesc a negat însă orice implicare în acest caz. Și jucătorii divizionarei secunde au depus plângere împotiva lui Vasile Siman, după ce nu și-au mai primit salariile de luni bune.

AMBIANȚĂ VASILE SIMAN: "- Ce spuneți despre ancheta poliției în cazul Sportul Studențesc?- Nu știm, vom vedea.- V-au chemat la audieri?- Nu.- V-au căutat astăzi?- Nu, Nu.- Ce verifică?- Nu știu. Ce cred dânșii de cuviință.- Cine credeți că v-a făcut plângere?- Nu mă interesează."

Anchetatorii sunt însă de altă părere.

ALEXANDRU IONIȚĂ, cms.-șef, Serviciul de Investigare a Fraudelor: "Serviciul de Investigare a Fraudelor efectuează cercetări într-un număr de patru dosare deja preconstituite, aflate sub supravegherea Parchetului. (...) Vizăm neplata la bugetul de stat a datoriilor pe care societatea comercială verificată avea obligația să le plătească în termenul legal stabilit. "

Trei jucători ai echipei Sportul Studențesc au depus plângere împotriva lui Vasile Shiman.

VASILE SIMAN, finanțator, F.C. Sportul Studențesc: "Nu mă interesează ce spun jucătorii și nu mă intereseatză ce spune nimeni. Este în desfășurare o anchetă. Să lăsăm organele abilitate să-și facă treaba."

ALEXANDRU IONIȚĂ, cms.-șef, Serviciul de Investigare a Fraudelor: "Avem vizate un număr de patru persoane cercetate, urmând a stabili exact răspunderea fiecăreia. (...) -Este și despre domnul Vasile Shiman?- Este vorba despre o persoană publică care deține această societate comercială. "

Jucătorii Sportului Studențesc au refuzat să mai intre pe teren, în ultima perioadă. Pe lângă faptul că nu au fost plătiți de foarte mult timp, ei au aflat că nici măcar contribuțiile către bugetul de stat nu au fost achitate.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2