Date companie
 
 
 
 

Pericol de explozie din cauza unei cisterne cu motorină care s-a răsturnat

RSS Știri
 
 
Data publicării : 7 Mai 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : sofer, arges, explozie, copil, cisterna, curtea, motorina, gradina, pericol, rasturnat
 

Pericol de explozie, la ieșirea din Curtea de Argeș spre Pitești! O cisternă plină cu motorină s-a răsturnat în afara carosabilului și întreg conținutul s-a revărsat într-o grădină. Accidentul s-a produs în momentul în care șoferul autovehiculului de mare tonaj a tras dreapta de volan pentru a evita o mașină care se angajase într-o depășire periculoasă. În cabina cisternei se afla și copilul în vârstă de cinci ani al șoferului.

VOX "Când m-am uitat, era deja răsturnat pe partea carosabilă, pe partea dreaptă. Era răsturnat pe dreapta, deasupra gardului."

Șoferul de 42 de ani si băiatul acestuia au reușit să iasă din cabină înainte de venirea pompierilor.

CRISTIAN PUNGĂ, comandant, ISU Curtea de Argeș "Am găsit șoferul și un copil mic. Nu sunt victime. Doar atac de panică din partea șoferului."

În zonă, circulația s-a desfășurat cu dificultate timp de câteva ore, până când cisterna a fost repusă pe roți. Potrivit R/News, care citează presa locală, autovehiculul care transporta motorină ar aparține unei firme, la care acționar este omul de afaceri Cristian Borcea.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2