Date companie
 
 
 
 

Pescar rănit de explozia unui proiectil pe malul Dunării

RSS Știri
 
 
Data publicării : 23 Iulie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : spital, pescar
 

Grav accident pe malul Dunării. Un pescar de 57 de ani din județul Galați este în stare critică la spital după ce a fost rănit de un proiectil scos din apă și care i-a explodat în mână. Martorii i-au sărit omului în ajutor și au chemat imediat un echipaj medical.

VOX: "A venit la pește ca și mine și s-a întâmplat nenorocirea."

Proiectilul a fost scos din apă de un alt bărbat. Acesta l-a aruncat pe uscat. Pescarul aflat pe mal, a ignorat orice pericol și a început să întoarcă proiectilul pe toate fețele, moment în care acesta a explodat.

VOX : Era in picioare unde e balta aia de sange ..bai m-am impuscat

VOX: "-L-a zgândarit. L-a lovit cu ceva? Nu știu dacă l-a lovit că eram cu spatele. Era ruginit, era vechi? Nu era ruginit, era nou."

Explozia puternică s-a auzit de la distanță.

VOX: "Am auzit o bubuitură. A găsit un glonț în Dunăre. L-a luat și i-a explodat în mână și i-a sărit mâna de aici. Plus plămanul este perforat respira pe aici."

Echipajul SMURD l-a găsit pe bărbat conștient, dar rănile suferite în urma exploziei sunt foarte grave.

AMBIANȚĂ: "Doi, trei sus! E conștient acum? Da!"

Dr. CĂTĂLIN ȚIMPĂU, medic, U.P.U. SMURD: "Traumatism toracic deschis cu lipsă de substanța foarte sever, traumatism cranian și abdominal. Mâna este amputată . Este un pacient pentru care se pune problema de risc vital."

Bărbatul a fost supus mai multor intervenții chirurgicale însă starea lui rămâne în continuare gravă. Oamenii legii au deschis o anchetă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2