Date companie
 
 
 
 

Peste 400 de persoane s-au îmbrâncit la Evidența Populației Galați

RSS Știri
 
 
Data publicării : 21 August 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : galati, imbulzeala
 

Îmbulzeală la ghișeele Evidenței Populației din Galați! Peste 400 de oameni, cei mai mulți dintre ei care muncesc în stăinătate, au dat buzna în clădire, pentru a-și schimba buletinele. În încercarea de a-i potoli, jandarmii au vrut să închidă ușile, însă două femei s-au dezechilibrat și au căzut pe scări. Una dintre ele s-a lovit ușor la cap, iar cealaltă la un picior.

AMBIANȚĂ (cade o femeie pe scări și țipă): "Măi, oameni buni! (...) Chemați ambulanța!"

VOX: "-M-au trântit, ia uitați-mă! Și aici, și-n piept, noroc că au fost bărbați care m-au… să fi venit devreme să fi vazut cum m-au luat pe brațe. Nu se poate așa ceva. -La ce ora ați venit? -Noi, la 3."

Luna august este una de foc, pentru că în această perioadă românii care lucrează peste hotare vin acasă în concediu și își schimbă și actele de identitate expirate.

VOX: "-De la 4 stati aici? -De la 4, da! (...) Avem nevoie urgent, pentru că lucrez în Italia, îmi pierd locul de muncă în Italia. Am timp foarte puțin, două săptămâni și în situația asta nu se poate face nimic!"

VOX: "-La ce oră ați venit? -De la ora 3. Ne-am băgat pe listă, am fost aici la ora 8, nu are nevoie de listă. -Nu s-a respectat? -Nu."

Reprezentanții Primăriei Galați susțin că, deși în această perioadă vin de patru ori mai multe persoane să-și reînnoiască actul de identitate, nu pot chema mai mulți oameni la lucru.

MIHAI COSTACHE, purtător de cuvânt, Primăria Galați: "Suplimentarea numarului de angajati se face conform legii, iar Ordonanța nrumărul 70 impune anumite restricții, pe care trebuie să le respectĂm și nu poate fi."

Numai de la începutul lunii august, în Galați au fost eliberate peste 5.300 de buletine.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2