Date companie
 
 
 
 

Peste 60 de nuntași au ajuns la spital, după ce consumat preparatele de la nuntă

RSS Știri
 
 
Data publicării : 4 August 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : restaurant, toxiinfectie, lux, alba, iulia, nunta, miri, alimentar, nuntasi
 

De la nuntă au ajuns direct la spital! Peste 60 de persoane au făcut toxiinfecție alimentară după ce au mâncat la petrecerea organizată la restaurantul unui hotel de lux din Alba-Iulia. Mirii au fost doi tineri întorși de la muncă din Spania special pentru a se căsători în țară și care plănuiseră o nuntă de vis.

VOX "Și gustări am mâncat, pește și friptură. Acolo mâncarea a fost bună, am fost la multe chefuri acolo, la multe nunți, nu pot să-mi dau seama de la ce. "

La doar câteva ore după petrecere, mulți dintre participanții la nuntă au început să se simtă rău.

VOX "Diaree, greață, dureri foarte puternice de cap, frisoane. A fost pește cu sos de ciuperci și smântană și friptură."

Dintre persoanele care au ajuns la spital, au rămas internate 15, între care mirii și nașii.

MARIA CAST, medic, Spitalul de Urgență Alba Iulia "În spital la noi au ajuns 46. În momentul de fața sunt internați 13, restul sunt cu tratament la domiciliu. "

Nuntașii așteaptă, acum, rezultatele analizelor făcute de Direcția de sănătate publică. Ei intenționează să dea în judecată restaurantul unde a avut loc masa festivă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2