Date companie
 
 
 
 

Peste 600 de persoane au luat parte la un revelion-carnaval, organizat într-un hotel din Capitalã

RSS Știri
 
 
Data publicării : 1 Ianuarie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : revelion, carnaval, Negoita, hotel
 

Revelion în costume de carnaval, la un hotel de lux din capitalã. Peste 600 de persoane au ales sã-și petreacã noaptea dintre ani într-o atmosferã de mare bal mascat.

În timp ce adulții se delectau cu șampanie, muzicã și dans, copiii au trecut la sorcovit.

VOX "- Sa traiti sa infloriti! La anul si la multi ani! - Multumesc, esti o scumpa! Ce iți doresti pentru 2013? - Un an mai bun cu mai multe realizari. - Ce inseamna pentru tine mai multe realizari? - Jucarii, note bune si cam atata."

Printre petrecăreți s-a aflat, pentru scurt timp și Robert Negoițã, primarul Sectorului 3, proprietarul hotelului.

ROBERT NEGOIȚÃ, primar, Sector 3 "2013 va fi un an plin! Sper ca de Revelion, peste un an, facand bilantul, sa vedem cat de multe lucruri am reusit sa facem si in 2013."

VOX "Ganduri 2013? Cat se poate de bune, ce mai pot sa-mi doresc, bebelus o sa am, iubit am, bani... mai multi, daca se poate!"

Revelionul-carnaval s-a încheiat în zori de zi, după o petrecere pe cinste.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Condiții și tarife de cazare, pe plajele din România, Bulgaria și Grecia ( 3 Iunie 2020 )

  Și la acest început de sezon estival, o vacanță all inclusive la un hotel de trei stele din Mamaia este de trei ori mai scumpă decât una în Bulgaria. Așa sunt asteaptați turiștii de câtre hotelierii de la malul românesc...

 • De Revelion, cu Favorit TV ( 1 Ianuarie 2020 )

  Favorit TV v-a pregătit o noapte pe cinste, la trecerea în 2020! Artiștii dumneavoastră preferați, Nicolae Botgros și "Lăutarii din Chisinău", Orchestra fraților Advahov, Mioara Velicu, Cristina Turcu Preda, Emilia Ghinescu sau Gheorghe Turda, alături de primitoarea gazdă Raluca Diaconu v-au fost alături, la final de 2019 și încă din primele minute ale noului an. 

 • Revelion cu Național TV ( 1 Ianuarie 2020 )

  Revelion cu Național TV! În noaptea dintre ani, emisiunea AVEM CHEF DE REVELION, difuzată intre orele 20:00 si 00:30 a fost urmărită, în fiecare minut, în medie, de 242.000 de telespectatori la nivel național. Național TV s-a clasat astfel în topul preferințelor dumneavoastră. Gazdele dumneavoastră, Corina Chiriac și Adrian Enache v-au oferit o noapte incendiară iar vedete îndrăgite v-au fost alături prin intermediul micului ecran, în noaptea dintre ani!

 • Superstiții de Anul Nou, în țară ( 31 Decembrie 2019 )

  Superstițiile fac parte din viața multora dintre noi. Iar de Revelion, mai mult decât oricând, păstrăm anumite obiceiuri pentru a ne asigura că ne va merge bine în anul următor. 

 • Revelion de cinci stele, la Național TV ( 28 Decembrie 2019 )

  Noi dezvăluiri din programele speciale din noaptea de Revelion, de la Național TV. Veți avea ”Chef de Revelion”, împreună cu Corina Chiriac si Adrian Enache. Patru ore și jumătate de muzică populară, ușoară și de petrecere...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2